DIY: Kynttilät kuvilla

Tarvitset:

tulostimen ja tietokoneen
silkkipaperia
(valkoisia) kynttilöitä
leivinpaperia
sakset
tulostinpaperia
vahvan föönin tai jonkun muun, joka puhaltaa kuumaa ilmaa :-D
teippiä tai liimaa
patalapun

Näin teet:

1. Etsi itsellesi joku kiva teksti tai kuva. Kopioi kuva esim. Microsoft Wordiin.
2. Liimaa tai teippaa pala silkkipaperia tulostinpaperiin reunoista kiinni. HUOM! Älä liimaa, tai teippaa silkkipaperia keskeltä. Tarkoitus on saada silkkipaperi irti tulostinpaperista ilman, että kuva tai teksti menee rikki.
3. Laita tulostinpaperi+silkkipaperi-yhdistelmä tulostimeen ja tulosta kuva/teksti, niin että se jää silkkipaperiin, ei tulostinpaperiin. Tulostinpaperi pitää vain silkkipaperin suorana sen mennessä tulostimen läpi.
4. Irrota silkkipaperi tulostinpaperista. Leikkaa kuva/teksti silkkipaperista ja paina se kynttilää vasten. Laita leivinpaperin vahaisempi puoli kynttilän ympärille. Ota kynttilä käteen ja pidä silkkipaperi ja leivinpaperi tiukasti kynttilässä kiinni. Föönaa, kunnes kynttilän vaha on vähän pehmentynyt ja silkkipaperi on kiinni kynttilässä. Muista patalappu! Poista leivinpaperi. Valmis!

Ps, laita kuva tai teksti kynttilään ns. peilikuvana, että se on sitten oikein päin, kun se on kiinni kynttilässä. Voit myös piirtää tai kirjoittaa jotain itse silkkipaperiin, jos et omista tulostinta tai, jos haluat muuten vain tehdä näin. :-)

7 kommenttia

 1. Uijjuma tätä pitää kyllä kokeilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kannattaa kokeilla, nää on nimittäin aika helppo tehdä ja kivoja koristeita :--)

   Poista
 2. Tulipas noista hienoja. :) Pitää kyllä ehdottomasta kokeilla joskus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Löysin enkuks tän ohjeen ja kokeilin, eikä ollu ees vaikeeta :-D

   Poista
 3. Vitsi miten mageita! Pitääpä itsekkin kokeilla tehdä :)! Tää sun blogis on kyllä tosi kiva ♥ Tykästyin tähän heti ku tänne tulin :3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tää kommentti piristi mun päivää :--)

   Poista
 4. Vitsi miten kiva idea ja hieno toteutus!! :-) Harmi, etten omista tulostinta, joten vähän vaikea tehdä... Jos en sitten kokeile piirtää itse :-D Mukavan oloinen blogi sulla, täytyypä jäädä seurailemaan :3

  VastaaPoista