Pintaa syvemmälläAika harvassa blogissa näkee postauksia huonoista hetkistä tai päivistä ja tää saa ajattelemaan pintaa syvemmälle. En väitä, että blogissa pitäisi muka kirjoittaa huonoista päivistä. Iloiset blogit antaa kivan fiiliksen. Jokainen saa pitää juuri sellaista blogia, jota itse haluaa pitää, mutta mä en halua pitää blogia, jota lukevat luulee, että mun elämä ois jotenkin täydellistä, koska se ei ole - eikä ole kenenkään muunkaan. :-)


Mulla on huonoja päiviä, välillä niitä on useammin ja välillä harvemmin. Välillä ei huvita tehdä mitään, välillä väsyttää ja välillä haluan vaan käpertyä peiton alle ihan yksin ja kattoo telkkua koko päivän. Ja se on okei. Kaikilla on tällaisia päiviä joskus, eiks niin? Sosiaalisen median kautta saa kuitenkin usein sellaisen kuvan, että kaikilla on niin ihana, täydellinen elämä. Kyllä esim. mun omassakin instassa olevat kuvat ovat 99% kuvia paremmista hetkistä. Tässä postauksessa haluan kuitenkin vain kertoa, että mun elämä ei oo täydellistä, ei lähelläkään, mutta onhan tää elämä silti ihanaa, vaikka huonompiakin päiviä tulee vastaan. 


Elämässä kannattaa keskittyä niihin pieniin asioihin, jotka tekevän juuri siitä hetkestä edes vähän paremman. Kun opettaja kehuu ainettasi, kun näet ystäviäsi kahvikupillisen ääressä, kun saat halata äitiäsi tai, kun smoothiesta tulee odotettua maukkaampi - nämä ovat esimerkkejä näistä pienistä iloista, jotka saavat hymyilemään edes sen pienen sekunnin ja tekevät juuri siitä hetkestä vähän paremman. Näitä kannattaa kunnioittaa. Ei kenenkään elämä oo täydellistä ja vastoinkäymisiä tulee vastaan silloin tällöin, mutta niistäkin selvidytään. Vastoinkäymisistä tai huonoista päivistä ei tarvitse blogiin postailla, mutta kannattaa muistaa, että kaikilla niitä on, vaikka kuinka täydelliseltä jonkun elämä vaikuttaisi. :-)

2 kommenttia

  1. tosi kiva ja erilainen postaus mitä yleensä blogeissa näkee :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Halusin nimenomaan just kirjoittaa vähän erilaisen postauksen :-)

      Poista