Five days

Huh, ainoastaan viisi päivää jäljellä, kunnes lento lähtee kohti Yhdysvaltoja. Eilen kannoin mun ison pinkin matkalaukun yläkertaan ja tänään voisin alkaa pakkaamaan. Rakastan listoja, joten pakkauslista ja ''to do before usa'' -lista on jo tehty aikoja sitten -- enhän ole ainut joka rakastaa listojen tekemistä? ;-)

Vielä pitäisi hankkia tuliaiset (joita aion viedä Utahiin), printata kaikki liput ja laput, ottaa kopiot passista ja muista asiakirjoista, vaihtaa rahaa dollareiks... Ja tietenkin pakata. Lento lähtee maanantaiaamuna Uumajasta Helsingin ja New Yorkin kautta Los Angelesiin, josta jatkamme matkaa parin päivän jälkeen Utahiin. New Yorkissa meillä on tosi tiukka vaihto, mutta toivottavasti ehditään seuraavalle lennolle. Uumajasta lähdetään sen takia, että se tuli halvemmaksi kuin Helsingistä lähteminen, vaikka lennetään Helsingin kautta. Uumaja sijaitsee myös aika lähellä, koska Vaasaan kestää noin tunti ajaa ja sieltä pääsee Ruotsin puolelle Uumajaan helposti laivalla. Välillä kannattaa joustaa matkasuunnitelmissa ja pitää silmällä muita vaihtoehtoja, näin säästää helposti edes vähän rahaa. Te, joilla on lyhyt matka Turkuun tai Helsinkiin: Tukholmaan pääsee helposti laivalla tai lennolla, ja monet lennot voivat olla paljon halvempia, kun lähtee Arlandasta -- kannattaa verrata eri vaihtoehtoja.

Muuten, en olekkaan kertonut teille yhdestä toisesta tulevasta matkasta! Jos kaikki menee pläänien mukaan, lähdetään Lucaksen kanssa helmikuussa Kiinaan, joka olisi samalla mun ensimmäinen reissu Aasiaan. Matka on siis jo varattu, mutta viiden kuukauden sisällähän voi tapahtua mitä vain, vai mitä? Kerron kyllä lisää tästäkin matkasta, kun se tulee enemmän ajankohtaiseksi.


Mitä mieltä olette blogin uudesta ulkoasusta? Vaihdoin valkoisen, vähän tylsän ulkoasun tämmöiseen enemmän harmaaseen ja tein uuden, mielestäni pirteämmän bannerin.
Minkälaisia matkapostauksia haluatte lukea tulevaisuudessa? Matkavinkkejä, miten valmistautua matkaa varten tai muuta? 

5 kommenttia

 1. Joo mä kans rakastan listojen tekemistä..:D
  Vitsi sulle tulee kyllä varmasti tosi siisti reissu!!
  Tykkään tästä uudesta ulkoasusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Listoja on niin kiva tehdä, siis varsinkin pakkauslistoja! :--D

   Poista
 2. Tää blogin ulkoasu on ihan hirrmukiva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla, että tykkäät! :--D

   Poista
 3. Joo täälä kans yks joka rakastaa listojen tekemistä henkeen ja vereen.. teen kaikki listana miljoonalle paperille ja muistilpauille. :D
  ja ulkoasu on tosi kiva! :)

  VastaaPoista