What's in my basket

Nyt on englannin kielen ja suomen kielen yo-kirjoitukset takana päin. Vielä terveystiedon kirjoitukset perjantaina ja sen jälkeen seuraavan kerran keväällä. Ajattelin nyt kertoa, mitä mulla oli kirjoituspäivinä mukana. Näillä eväillä ja tarvikkeilla kirjoitukset suju hyvin mielin.

Koeasuna toimi lökapöksyt, löysä paita ja villasukat, joka oli oikein mukava asukokonaisuus. Hyvät eväät oli myös mukana, eikä se viisi tuntia, minkä ajan itse kirjoitin, tuntunutkaan niin pitkältä. Eli nyt teenkin pienen esittelypostauksen, mitä mulla oli mukana. Meidän koulussa kaikilla on yo-koepäivinä perinteisesti mukana korit, joihin on laitettu eväät, kynät, sun muut tarvittavat ja mun korista löytyi seuraavat:

Villasukat, jotka laitoin jalkaan heti, kun pääsin kouluun. Kengät pois ja ihanat villasukat tilalle lämmitämään jalkoja ja tekemään olon mukavaks!

Eväitä tietenkin! Pakkasin yhteen rasiaan hedelmiä (viinirypäleitä ja mandariini valmiiks paloteltuna) ja toiseen rasiaan riisisalaattia. Jälkiruokana toimi suklaapatukka, jonka olin kääriny leivinpaperiin, koska kirjoituksiin ei saa ottaa mitään, jossa lukee jotain. Riisisalaatti-ohje löytyy täältä! Tosin muunsin reseptiä vähän ja jätin maustekurkun, jääsalaatin ja retiisin pois, ja lisäsin tonnikalaa kinkun seuraks. Laitoin myös enemmän Dijon-sinappia kuin reseptissä mainitaan, koska tykkään se mausta.

Kyniä, pyyhekumi ja muut tarvikkeet. Ja kaikki tekstit teipattu hienosti!
Juotavaa. Vettä ja kahvia ja kahvikuppi! Kannattaa välillä pitää pieni paussi ja ajatella jotain muuta kuin koetta ja juoda vähän kahvia virkistämään mieltä. :)

1 kommentti