Project Blog - PB

Yhdessä, mutta kukin omalla tyylillään. Autamme, pohdimme ja postaamme. Jotta voisimme kehittyä bloggaajina ja parantaa blogejamme. Syyskuussa 2015 Kiia etsi bloggaajia, joitten kanssa voisi tehdä yhteistyötä -- näin alkoi Project Blog.

Project Blog on kymmenen bloggaajan tiimi. Joka kolmas viikko meidän on tarkoitus tehdä ja julkaista postaus yhteisestä aiheesta, jokainen omalla tyylillään, mutta aiheen on oltava sama. Eli sunnuntaisin kello 12:00. Tarkoitus on, että jokainen julkaisee postauksensa samaan aikaan. Näin lukijoiden on helppo kierrellä blogista toiseen ja lukea eri näkökulmia samasta aiheesta samalla, kun me bloggaajat saamme apua ja ideoita toisiltamme, ja uusia tuttavuuksia -- win win! Tänään on ensimmäisen, eli tämän ns. esittelypostauksen vuoro.

Tulen jatkossa mainitsemaan postauksessa, kun kyseessä on Project Blog -tiimin kanssa toteuttama yhteistyöpostaus ja sivupalkin tunnisteista ''project blog'' -tagsin kautta löydätte helposti kaikki postaukset.

Me tarvitsemme myös teidän, eli lukijoiden apua uusien ideoiden keksimisessä. Kertomalla omia ideoitanne voitte vaikuttaa siihen mistä me kirjoitamme jatkossa! 

Ei kommentteja