Aamupalavinkki

IMG_6806

Kaurapuuro on iso osa mun aamupalarutiinia, sillä syön sitä melkein joka aamu. Ai miks? No koska kaurapuurolla lähtee aamu hyvin liikkelle terveellisellä tavalla ja kyllähän kaurapuuro on hyvää (makuasia tietenkin). Myönnän kuitenkin, että välillä kyllästyn itsekin taviskaurapuuron makuun ja tekee mieli jotain erilaista, vaikka kaurapuuroa rakastankin -- mutta onneksi kaurapuuroa on helppo soveltaa oman maun mukaan, joten tässäpä tulee kaurapuurovinkki teille kaurapuuron ystäville, jotka haluatte puuronne pienellä twistillä. ;-)

Kyse ei ole mistään hokkuspokkuksesta, vaan lisäätte vaan puuroonne banaania ja kanelia. Itse lisäsin puurooni puolikkaan banaanin ja noin puolitoista ruokalusikallista kanelia, sitten vain valmistin kurapuuroni ihan tavalliseen tapaan veteen keitettynä ja sekaan laitoin pienen ripauksen suolaa. Tadaa -- kaurapuuro pienellä twistillä, kun se taviskaurapuuro alkaa tylsistyttämään!

Onko teillä omia kaurapuuro- tai muita aamupalavinkkejä?

2 kommenttia

  1. Mun niin pitäis opetella syömään kaurapuuroa, sais vähän energiaa aamuvuoroihinkin mummoja ja pappoja herätellessä D: Ja ois nopeatekoinen aamupala kanssa, kun tykkään herätä aina vähän turhankin myöhään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaurapuuroa kyllä suosittelen, tosi hyvä startti päivälle! Ja mikrossahan tää valmistuu parissa minuutissa, kun ite en jaksa keittää kattilassa :--D ja tää vinkki tosiaan toimii varmaan parhaiten, kun just valmistaa mikrossa. Vinkkinä vielä, että kannattaa koittaa laittaa päälle kreikkalaista jugurttia ja hunajaa -- toimii tosi hyvin!

      Poista