Helsinki

Hei kaikki! On kiva nähdä, että tänne on eksynyt pari uutta lukijaa tällä viikolla -- joka ikinen uusi lukija on mulle tärkeä, niin kuin myös te kaikki muutkin lukijat. Keskiviikkona lähdettiin Helsinkiin Högskoledagen 2015 -päivän takia, joka järjestettiin torstaina. Kyseessä oli siis abeille tarkoitettu päivä, joka järjestetään vissiin joka vuosi ja sen aikana on tarkoitus päästä tutustumaan Helsingissä sijaitseviin ruotsinkielisiin / kaksikielisiin ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin. Itse kävin tutustumassa Aaltoon ja Arcadaan.

Lähdettiin liikkeelle jo keskiviikkona, koska täältä kestää noin viisi tuntia ajaa Helsinkiin. Saavuimme Helsinkiin kello 13-aikoihin ja kävimme parilla vierailulla koko luokan ja parin opettajan kesken. Illalla saimme vapaa-aikaa, joten päätin mennä syömään sushia Annikaa ja Miraa kanssa. Ja tää pikkukaupungin tyttö oli muuten ekaa kertaa ratikan kyydissä, vautsivau. ;-)

Pyydän tässä vaiheessa vielä anteeksi huonoista kuvista. Kamera ei paljon laukusta päässyt ulos, joten kuviakaan ei paljon ole, muutama kännykkäkuvaa ja pari bussista otettua kuvaa lukuunottamatta, joka loppujenlopuksi harmitti aika paljon. Mitä opin? Järkkäri ei kuulu laukkuun, vaan käteen ja sillä (eikä kännykällä) on tarkoitus ottaa kuvia. 

IMG_6596
hkhk
22407486908_c797e041a5_k

1 kommentti

  1. Selailin blogiasi läpi ja kiinnitin heti huomiota nätteihin kuviin! Liityin tietysti lukijaksi näin kivalle blogille!

    http://pinjansilmin.blogspot.fi/

    VastaaPoista