MacBook Air 13

IMG_6861

Viime viikolla tilasin itselleni uuden tietokoneen kuluneen HP:n tilalle, eli 13-tuumaisen Macbook Airin! Suolainen hinta oli tietenkin pohtimisen aihe, mutta päätin että nyt kun kerran uuden koneen ostan, niin ostan sitten kunnon kappaleen. Ja olen tyytyväinen päätökseeni. Tää nyt on tätä Mac vs. PC -taistelua ja kaikilla saa tietenkin olla omat mielipiteet. Olisin varmasti saanut mahtavan Windows-läppärin tuolla Macbookin hinnalla ja mietinkin välillä, jos ostaisin Asus Zenbookin -- mutta hei, mä oon pitkään halunnut Macbookin ja tässäpä nyt ollaan. ;-)

Tää on ollut vain käytössäni muutaman päivän, mutta tähän asti kokemukseni ovat todella hyvät! Vaikka tässä on ihan erilainen käyttöjärjestelmä Windowsiin verrattuna, eli OS X, niin siihen tottuu nopeasti. Vielä on opittavaa, mutta alku on lähtenyt hyvin käyntiin. Tää on nopee ja nätti, ja tätä on todella helppo kuljettaa mukana kevyen painon ja ohuen ulkomuodon takia. Tässä on 128 GB SSD -muisti ja 4GB RAM-muisti, jonka pitäisi kuulema riittää mun käyttöön hyvin, kun käytössäni on myös 500GB ulkoinen kovalevy, johon tallennan kuvat ja muut tiedostot. Käytän tätä lähinnä netin selailuun, bloggailuun, kuvien editointiin, ja tulevaisuudessa olisi suunnitelmissa tehdä pieniä videoita iMoviella.

Collage

Mietin myös MacBook Airin ja MacBook Pron välillä, mutta hinta ratkaisi. Olisin mielelläni ottanut tämän suuremmalla muistilla, mutta se olisi maksanut pari sataa euroa lisää, joten päädyin tähän ja olen aivan myyty! Rakastan tätä konetta ja toivon, että meidän yhteinen taival kestää pitkään. Mitä mieltä te olette Apple-tuotteista ja onko teillä omia kokemuksia Mac-tietokoneista? :-)

1 kommentti

  1. Neljäs iPhone menossa, yksi iPadi ja MacBook Pro löytyy täältä, eli tutut on tuotteet :D Erittäin tyytyväinen laatuun ja kestää kyllä jos osaa käyttää oikein! Käyttöjärjestelmään oppii nopeasti ja itsellä tuottaa tuskaa käyttää "normi windows" konetta :D Oma Pro rupeaa valitettavasti olemaan tiensä päässä ja Air on seuraavana ostoslistalla :)

    http://pinchofaino.blogspot.fi/

    VastaaPoista