PB - SECRET SANTA SWAP

Hei kaikki!  Muutamat meistä Project Blog -yhteistyön tytöistä päätettiin järjestää keskenämme swap, eli lahjanvaihto, eikä mikä tahansa lahjanvaihto, vaan ''secret santa swap''. Homman nimi on siis se, että jokainen meistä sai henkilön, jolle piti lähettää lahja. Kaikki mukana olevat saivat siis lahjan, mutta ei tiedetty keneltä tai mitä siinä lahjassa on, ennen kuin avattiin lahja. Yhdeksästä PB-tytöstä meitä oli tässä swapissä mukana viisi, jos muistan oikein. Ja koska kyseessä on swap, halusin tehdä tämän postauksen videon muodossa, eli alhaalla näettä tadaaaa mun ensimmäisen videopostauksen! Katsokaa ja kommentoikaa. :-)Kertokaa mielipiteenne! Haluatteko lisää videopostauksia? :-)
Ja vielä kiitokset Eeville ihanasta lahjasta! 

6 kommenttia

 1. Ihana Milla ♥ Ihan megahyperkivoja lahjoja Eeviltä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos emmi ♥ no todellakin, tykkäsin kyl tosi paljon! (-:

   Poista
 2. Äää ihana video ja ihana Milla!♥ Olipa outoo nähä oma lahja videolla..:D Mutta onneks tykkäsit ja hih, eipä kestä!:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos eevi ♥ haha nonii, mut tykkäsin kyllä tosi paljon! :--D

   Poista
 3. Ihana video, tee näitä jatkossakin!! Kivannäköisiä lahjoja sait, nyt alkoi vähän harmittaa, että en itse lähtenyt swappiin mukaan :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiia ♥ voisin kyl tehäkki, ite tykkään kattoo videoita ja tätä oli ihan kiva tehäkki, joten jatkossa tulee varmasti useampia :--D haha, nonii nyt tiiän seuraavaan kertaan ;)

   Poista