UUSIA SIVELTIMIÄ

No nyt kuulkaas kelpaa meikata! Tilasin nimittäin pretty.fi -nettikaupasta kolme suosittua Real Techniques -meikkisivellintä: expert face brush, setting brush ja blush brush. En muista edes, kuinka pitkään oon himonnut näitä ja odottanut näiden ostamista, enkä tiedä miksen oo jo aikaisemmin klikannut nämä ostoskoriin? No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Nämä siveltimet ovat todellakin parantaneet mun ennestään huonoa sivellinkokoelmaa. Mä en vaan ikinä oo satsannut siveltimiin, vaikka tiedän hyvin, että niillä on suuri merkitys meikin lopputulokseen.

rt

Nämä RT:n siveltimet eivät edes ole kalliita! Hintaa on yhdellä siveltimellä noin 9-14 euroa ja laatukin vaikuttaa olevan todella hyvä, eli hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan näissä siveltimissä. Ei siis kumma, että niin monet suosivat just näitä. Siveltimet tuntuvat todella miellyttäviltä ja pehmeiltä. Niistä ei irtoa karvoja, vaikka yritin vähän voimakkaammin repiä niitä. Oon niin tottunut siihen, että mun entinen sivellin, jolla meikkivoiteen levitin, jätti iholle aina muutaman karvan. Täähän on siis ihan luksusta!

rt2

Luulen, että tulen tulevaisuudessa ostamaan RT:n sekä EcoToolsin siveltimiä, molemmissa kun tuntuu olevan hinta-laatusuhde kohdillaan. Mulla on siis ennestään yksi EcoToolsin sivellin, joka on kyllä oikein ihana suti, silläkin kelpaa levitellä nassuun meikkejä. Voin lämpimästi suositella näitä siveltimiä teillekin, jotka etsitte laadukkaita ja suht. edullisia meikkisiveltimiä! Onko teillä kokemuksia kyseisistä siveltimistä? :-)

6 kommenttia

 1. RT:n siveltimet on ihan mahtavia! ♥ Tilasin vähän aikaa sitten itsekin, eikä ole muuta kuin positiivista sanottavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, odotukset oli kyllä korkealla, kun kaikki näitä hehkuttaa, enkä pettynyt! Ihanan pehmeitä ja jälki on tosi hyvää :)

   Poista
 2. Täytyypä jossain vaiheessa kokeilla kyseisiä siveltimiä! Oon pitkään etsinyt jotain hyvää merkkiä ja RT:n siveltimet vaikuttavat kyllä todella hyviltä :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä tilata näitä, jos tarvitsee uusia siveltimiä! Myös EcoToolsin siveltimiä voin suositella. Molemmat merkit ovat kyllä hyviä ja edullisiakin! :)

   Poista
 3. Tämä sinun blogisi on aivan ihana! Tosi magee ulkoasu.
  Näkee kyllä, että olet käyttänyt tähän ulkoasun muokkaamiseen paljon aikaa ja vaivaa :) Jään ehdottomasti seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua, kiitos superpaljon Emilia! Ihanaa, että löytyi uutta luettavaa ja tervetuloa lukemaan vain! :)<3

   Poista