CAMINITO DEL REY

* yhteistyössä  Espanja-loma.fi:n kanssa.

Terve! Viime viikolla kotiuduin Espanjasta aikaisin keskiviikkoaamuna. Kuten moni varmasti jo varmasti pystyy arvelemaan, kyseinen maa on mulle täyttä rakkautta ja haluaisin tulevaisuudessa kierrellä ja nähdä maata lisää. Espanja-loma.fi -sivuston Heli laittoi mulle sähköpostia kysyen, jos haluaisin jakaa teille tämän Espanjaan liittyvän vinkin. Ja miksei? Tämä kuulostaa niin jännittävältä ja, koska oon aikamoinen Espanja-fani, niin jaan mielelläni matkavinkkejä kyseiseen maahan liittyen.

Kyseessä on maaliskuussa uudelleen avattu 6.6 kilometrin pituinen Caminito del Rey -vaellusreitti, joka pienen googlaamisen jälkeen vaikuttaa aika mahtavalta. Tää ei varmaan sopisi kaikille, sillä reitti sijaitsee korkealla jyrkänteellä ja on samalla aika kapea, mutta huimapäille, kuten mulle tää olis aika upea kokemus! Vaellusreitistä ja siihen liittyvistä vinkeistä ja aukioloajoista yms. voitte lukea lisää täältä.

9022_Fill_670_0
Kuva täältä.

Reitti sijaitsee Málagan lähettyvillä ja sinne on myös hyvät kulkuyhteydet. Mulle tulee kuvista hieman mieleen Utahissa sijaitseva Zionin kansallispuisto, jossa on myös paljon korkealla sijaitsevia, kapeita vaellusreittejä. Olisi todella mielenkiintoista käydä Espanjassa suorittamassa tuo kyseinen reitti, myös sen takia että vaeltaminen noin kauniissa maisemissa on todellakin mun mieleen. Caminito del Ray on myös yksi Espanjan suosituimmista nähtävyyksistä ja ihan varmasti käymisen arvoinen paikka.

Tietenkin reittiin kuuluu myös riskejä, mutta uudistuneen reitin myötä siitä on tullut turvallisempi. Mä uskaltaisin ja menisin mielelläni tuonne, vaikka se olisikin aika jännittävä ja varmasti päätä huimaava kokemus. Uskaltaisitko sinä? ;-)

Loppuun vielä Espanja-loma.fi:n video Caminito del Ray -reitistä, aika makeelta näyttää! Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä (klik).

14 kommenttia

 1. Vautsi, tuonne ainakin minä haluaisin! Tuo video... UPEA ♥ Ja sun ulkoasu on ihan täydellinen. Oletko itse koodaillut tämän? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, aika makeelta näyttää! Itsekin tykästyin tuohon videoon :-) Voi apua, kiitos sulle Maria ja juu, ihan itse oon koodaillut tämän! :-D

   Poista
 2. Siis mun piti mennä tuonne Malagan reissulla, mutta en löytänyt mistään lippuja sinne, eli se ei varmaan ollut vielä auki maaliskuun lopulla?:/ Tosi harmi, koska tuo paikka näyttää niin mielenkiintoiselta! Pitää ehdottomasti yrittää mennä sinne seuraavalla Andalusian reissulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, 28. maaliskuuta oli vietettiin virallista avajaispäivää ja nyt tuo reitti on ilmainen puolen vuoden ajan avajaisten kunniaks, eli sittei varmaan edes tarvi lippuja. Uuden reitin myötä lippujen myynti on myös siirtynyt verkkoon. Mut hei, onhan sulla vielä aikaa käydä tuolla! :-)

   Poista
 3. Hienolta näyttää. Sulla on kiva banneri ja muutenkin kiva oloinen blogi. :)

  http://nukkanurkka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sulle ihanasta kommentista! :-)

   Poista
 4. Oi haluan tuonne! Ihanan näköistä ja tää oli tosi kiva postaus!

  http://sanniijuliaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanni! :-) Mäkin haluaisin, kun en oo viellä päässy käymään... Kyllähän sinne vielä ehtii mennä :-D

   Poista
 5. Espanjassa olis kyl tosi mahtava päästä käymään, ehkä sinnekin tulee joku reissu viskattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen ehdottomasti käymään Espanjassa! :-)

   Poista
 6. Vautsi! Ainoa vaan, että uskaltaiskohan tonne itse mennä ollenkaan :D


  http://emmikristiinan.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha noniin, onhan tuossa riskinsä ja kyllä alkais varmaan vähän huimaamaan :-D

   Poista
 7. Kieltämättä tuolla olisi kyllä mielenkiintoista käydä, vaikka lievän korkeanpaikan kammon omaankin! :D Olisihan se hurjaa katsella kapeilta kujilta alas, mutta toisaalta niin siistiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, vähän varmaan huimais mutta onhan nuo maisemat aika kivan näköiset! :-D

   Poista