THE INCREDIBLE FACE MASK

*Yhteistyössä MayBeauty

Miltä kuulostais mustapäitä ja muita epäpuhtauksia poistava, raikastava kasvohoito, jonka voit saada suoraan postilaatikkoosi? Jos tämmönen hemmottelu kiinnostaa sua, niin nyt korvat kuulolle. MayBeauty otti minuun yhteyttä ja sain testiin maailmalla suosiota saaneen The Incredible Face Mask -kasvonaamion ja haluan jakaa teillekin mun kokemukset kyseisestä naamiosta. 
IMG_2256
IMG_2232

Kasvonaamio on todella tuhtia tavaraa ja sitä on aika vaikea saada levitettyä vain sormilla, joten itse käytin apunani halpaa meikkisientä, mitä voi ostaa perus ruokakaupasta ja sillä levittäminen sujuikin ongelmitta. MayBeautyn sivuilta voi naamion yhteydessä myös tilata erillisen siveltimen, joka helpottaa naamion levittämistä. Kannattaa varoa hiuksia ja kulmakarvoja, koska sen verran tuhtia tää on, että se voi oikeasti repiä karvat irti. Itse keskityin ongelma-alueelleni, eli nenään ja sen ympärille, koska se on kasvojeni epäpuhtainta ja rasvaisinta aluetta. Loppujen lopuksi levitin kyllä naamiota melkein koko kasvojeni iholle. Naamio poistaa kuolleita ihosoluja ja saa täten rusketuksen pysymään paremmin, mikä on tietysti pelkkää plussaa näin kesällä!

IMG_2272
IMG_2280

Naamio saa vaikuttaa ja kuivua kasvoilla noin 30-45 minuuttia, jonka jälkeen se kuoritaan pois. Olin kuullut, että naamion poistaminen ottaisi kipeää, mutta omasta mielestäni se oli kivutonta, mutta tämäkin on varmasti ihan yksilöllistä. Naamiota poistaessa tosiaan huomaa, miten mustapäät tarttuvat naamioon, joka on mun mielestä tosi tyydyttävää, hehe. 
Naamion poiston jälkeen mun iho oli vähän punertava, mutta vähän ajan päästä iho näytti tasaiselta ja raikkaalta, ja tuntui myös tosi sileeltä! Punoituskin väheni huomattavasti käytön jälkeen. 

IMG_2297

Suosittelen kokeilemaan, jos tekin haluatte pienen hemmotteluhetken ja raikkaan, puhtaan ihon. Käyttäkää alennuskoodia otymask (tai klikatkaa tästä*oston yhteydessä, niin saatte 30% alennuksen! :-)

6 kommenttia

 1. Kuulostaa hyvälle! :) Täytyy testata tätä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti kantsii testata! :)

   Poista
 2. Voi vitsi, uskaltaiskohan sitä itsekin kokeilla tuota! :) En tiedä kyllä miten ihoni tuohon reagoi, kun se on aika herkkä ja kuiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, kyllä tämän pitäisi kyllä sopia useimmille ihotyypeille, mutta tottakai se on ihan yksilöllistä.. Mullakin on aika kuiva ja hieman herkkä iho, mutta hyvin se mulle sopi. :-)

   Poista
 3. mistä tätä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan MayBeautyn nettisivuilta tai tuota postauksessa olevaa linkkiä klikkaamalla pääset myös sinne! :-)

   Poista