Sisällön tarjoaa Blogger.

HERKULLISET KARJALANPIIRAKAT

IMG_3302Tiedän, ettei tämä oo mun terveellisin reseptivinkki, mutta totuus on, että mä niiiin tykkään karjalanpiirakoista ja onhan nyt niitäkin välillä ihan ok nauttia, vai mitä? Tää on kuitenkin sen verran helppo ja maukas resepti, että pakkohan mun on tämä teillekin jakaa.

IMG_3306

Tässä nyt kuitenkin ihan superhyvä välipalavinkki, joka valmistuu muutamassa minuutissa helpoista raaka-aineista. Tarvitset vain karjalanpiirakkaa, pestoa, tomaattia ja juustoviipaleita (ihan perusjuustoa tai esim. Violifen vegaanista juustoa, nami!) ja bonuksena päälle vielä hieman fetajuustoa. Lisäsin myös vähän mausteita, eli curryä ja paprikamaustetta. Levitä karjalanpiirakan päälle pesto, tomaattiviipaleita ja juustoviipale ja laita uuniin, kunnes juusto on sulanut (tai mikroon jos oot oikein laiskalla päällä). ;-) Ja done, nauti heti lämpimänä! Ah niin hyvää. Jos et oo karjalanpiirakoiden ystävä, niin uskon, että nämä täytteet sopis hyvin esimerkiksi kesäkurpitsasiivujen päälle. Nam, sitä pitääkin muuten testata... 

Meneekö kokeiluun? xx, Milla

8 kommenttia

  1. Menee ehdottomasti kokeiluun! Karjalanpiirakat on vaan niin hyviä, erityisesti mummun tekeminä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, kiva kuulla! ah, kuulostaa hyvältä... kotona tehdyt on kyllä parhaimpia! :)

      Poista
  2. Tuli ihan mieleen yläaste/lukioaika, jolloin nää oli mun suurinta herkkua! :D Nyt ei ookkaan tullut syötyä piitkään aikaan, ehkä siksi, etten oo löytänyt hyviä gluteenittomia karjalanpiirakoita (paitsi mumman tekemät♥) enkä keliakian toteamisen jälkeen ole voinut normipiirakoilla enää herkutella.. Pitääpä matkata siis kotikotiin ja käydä myön isovanhempien luona visiitillä, jos vaikka saisi piirakoita matkaan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, jep :-D Voi että, harmi ettei gluteenittomina löydy hyviä... :(

      Poista
  3. Haha, nyt tuli kamala nälkä! Kun seuraavan kerran ostan karjalanpiirakoita, menee nämä vinkit testiin... Jos sitä vaikka viikonloppuna! Ja voisihan sitä koittaa vaikka itsekin pyöräyttää parit piirakat, jos sopiva väli löytyy.

    No mutta, kivaa tiistaita! :-)

    ♥:llä Kisses from Saana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saana, ihanaa viikonjatkoa sulle! Uskois että nää sopis hyvin viikonlopun aamiaispöytään ;)

      Poista
  4. Nam! Mun mielestä siis ruisleipä munavoilla tai piirakka juustolla ja leikkeleellä on aivan ihanaa. Lisäksi se on paljon täyttävämpi ja runsaampi väli- tai aamupala kuin pelkkä voikkari.

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, ihan samaa mieltä! Itsekin tykkään laittaa kaikkia erilaisia täytteitä päälle, ihan maun takia ja nälkäkin lähtee paljon paremmin :)

      Poista