They make me smile bigger

Mitä tekisinkään ilman mun ystäviä? He ovat luonani aina, kun tarvitsen jonkun, jolle nauraa, itkeä, tai ihan vaan puhua elämän suurista ja pienistä asioista. Heidän kanssaan voin vaan istua tekemättä mitään ja olla ihan hiljaa, nauraa kuin hullu, tai vaikkapa tanssia baarin pöydillä. En taida olla ainut, joka tuntee näin -- ystävät on tärkeitä ja jokainen tarvitsee edes yhden, joka ei tuomitse, edes silloin kun on tehnyt jotain ihan tyhmää.

Lauantaina vietettiin Saran ja Julian 19-vuotias synttäreitä fondue-illan merkeissä. Valmistin Hanna ja Meelan kanssa salaattia, jälkiruokaa, juusto- ja lihafonduen. Oli kyllä niin hyvää, ai että! Ja todella hauskaa viettää ilta tyttöjen kesken hyvää ruokaa syöden, juoruillen, nauraen ja porealtaassa chillailen. Täydellinen ilta! Jos joku tarvitsee vinkkejä, mitä syödä, kun haluaa vähän enemmän luksusta, suosittelen fondueta.

IMG_6613
IMG_6629

''There are some people in life that make you laugh a little louder, smile a little bigger and live just a little bit better.''

IMG_6607
IMG_6603

2 kommenttia

  1. Oi miten kuullostaa kivalta illalta! :) Sun blogi myöskin vaikuttaa kivalta & jään seurailee! :)

    http://katja-dontdreamlive.blogspot.fi/

    VastaaPoista