SUOSIKKEJA ESPRITILTÄ

Hyvää lauantaita ihanat! Postaustahti on ollut vähän epäsäännöllinen reissun ja töitten takia, eikä se sen enempää selittämistä taida tarvita. Matkapostauksia Irlannista on tulossa ja muitakin postauksia yritän saada valmiiksi, kun ne tuolla luonnoksissa lojuu - paljon on siis luvassa!

Esprit otti muhun yhteyttä kysyen, jos haluaisin tehdä uuden postauksen heidän kanssaan. Viimeksi esittelin mun ihanan harmaan takin, joka on just Espritin mallistosta. Kyseinen takki on ollut kovassa käytössä ja monet teistä olivat mun kanssa samaa mieltä, että se takki on aika ihana.

Mä en kovin usein Espritin sivuilla vieraile, enkä osaa sanoa miks - sieltähän nimittäin löytyi vaikka mitä kivaa ja hintakaan ei ollut munkaan kukkarolle liikaa (osaan olla aika pihi...), vaikka niin luulin. Tätä postausta suunnitellessani vietin Espritin sivuilla ihan kivasti aikaa ja ajattelin, että mä sit jaan mun suosikit teillekin! Nyt jatkossa voisin ihan hyvin tilata vaatteita myös Espritiltä. :-D

faves

Mekko täältä / Hattu täältä / Paita täältä / Shortsit täältä / Kimono täältä / Sandaalit täältä

Valitsin kollaasiin kesään sopivia vaatteita ja nää ylläolevat vaatteet voisin pukea päälle milloin tahansa, katsokaa nyt noita! Niin rentoja, ihania ja neutraalin värisiä kuteita, ihan niinku mun makuun. Mitä mieltä te ootte näistä vaatteista? ;-)

Oon täällä blogissa aiemminkin maininnut, että haluaisin itselleni sellaisen mustan hatun, mutta mun mielestä tuo Espritin sivuilta löytynyt yksilö olis paljon kivempi kesää varten. Ja nuo sandaalit.... Oon  muistaakseni myös joskus kertonut, että mun on pakko hankkia ns. ''terveyssandaalit'' kesäks ja nuo olis aika ihanat. Muutenkin nuo muut kollaasissa näkyvät jutut mielittyvät mun silmää ja ottaisin ne mielelläni omakseni! Mikä on sun lemppari näistä kollaasin jutuista, vai onko mikään susta miellyttävä ja kuinka usein itse vierailet Espritin kotisivuilla? :-)


4 kommenttia

 1. noi kaikki näytti ihanilta & osan voisin itellenikin kotiuttaa!:)

  http://adorabledreamss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että tykkäät! Kantsii käydä sivuilla kurkkimassa, sieltä löytyy vaikka mitä kivaa! :-D

   Poista
 2. Tosi ihania tuotteita oot valinnut! Oon aina tykännyt Espritin vaatteista ja tuotteista, mutten ole edes tiennyt niillä olevan ihan omia sivujakin, täytyy ehdottomasti mennä kurkkailemaan! Tää sun blogi on kokonaisuudessaan niin ihanan yksinkertainen ja simppeli että oon melki kateellinen :-D¨

  http://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon Milla! Suosittelen ehdottomasti! :-) Voi että, ihana kommentti haha! <3

   Poista