RUKA THROUGH MY PHONE

Rukalla tuli vietettyä noin puolitoista viikkoa. Ehdin juhlia siellä joulua ja uuttavuotta perheen ja Lucaksen kanssa. Eilen päästiin illalla takaisin kotiin, ja vaikka Rukalla oli tosi kiva viettää pieni loma, niin on ihanaa olla taas kotona. Käytiin laskettelemassa viisi päivää ja loput päivät otettiin vain iisisti ja nautittiin vapaasta. :-)

PicMonkey Collage

Rukalla oli ''hieman'' enemmän lunta kuin täällä kotona, joka oli kyllä tosi ihanaa - tuli ainakin jouluisempi fiilis ja talvi tuntui talvella. Lämpötila pysyi pakkasen puolella joka päivä ja välillä oli jopa 20 astetta pakkasta, joka alkoi jo olemaan hieman liian kylmä mun makuun, varsinkin kun käytiin laskettelemassa siinä säässä... :-D Vietettiin joulua, saunottiin, syötiin ja käytiin joulun jälkeisenä lauantaina ulkona baarikierroksella.

PicMonkey Collage2

Joulun jälkeen käytiin yhtenä päivänä sushilla Lucaksen kanssa Mura Sushi -nimisessä sushiravintolassa Rukalla, oli hyvää! Meillä on tapana juoda aika paljon minttukaakaota, kun ollaan laskettelemassa, mutta välillä pidetään myös pieni piknik metsässä keskellä rinnetta ja juodaan hieman siideriä tai mitä nyt meidän repusta löytyy. Mun kaveri Sara tuli Rukalle ennen uuttavuotta ja käytiin pari kertaa hänen kanssaan laskettelemassa. Oli kiva saada jotain naisseuraa, koska laskettelen muuten yleensä Lucaksen, mun pikkuveljen ja isovelipuolen kanssa. Vietettiin uuttavuotta Zonessa, tanssittiin pöydällä ja korkattiin skumppapullo vuodenvaihteessa! :-D

Ei kommentteja