SYKSY JA UUDET HAASTEET

IMG_1496

Pari viikkoa sitten mulla ei ollut aavistustakaan, mitä mä syksyllä teen. Pidänkö välivuoden, meenkö töihin, vai pääsenkö siihen yhteen ainoaan kouluun, johon mä aiemmin keväällä hain. Ei tulevaisuutta oo helppo ennustaa, varsinkaan kun ei tiedä mitä haluaa tehdä. Voisin matkustaa vaikka maailman ympäri, mutta pitäähän mun se rahakin jostain saada. Sitten mä sain tiedon ja mä päätin, mitä mä teen ja mihin mä lähden. Onko se sitten oikea päätös ja päätös, jonka kanssa tulen viihtymään on toinen asia. Sen saa tulevaisuus näyttää. Jos en viihdy, niin mä vaihdan suuntaa, mutta onhan mun nyt pakko kokeilla.

IMG_1457

Syyskuussa mulla alkaa opinnot Vaasan ammattikorkeakoulussa, englanninkielisellä International Business -linjalla. Viime viikolla sain sähköpostin uudesta opiskelupaikasta ja samalla sekunnilla mä päätin, että mäpäs otan sen paikan vastaan! Sunnuntaina puolikrapulaisena otin paikan vastaan ja  ilmoittauduin syys- ja kevätlukukausille ja siitä se alkoi.

IMG_1420

Mä en hakenut mihinkään muualle, enkä edes uskonut, että tuolta paikan saan, koska a) menin pääsykokeisiin heti Espanjan-reissun jälkeen ja olin nukkunut yön aikana noin kaksi tuntia ja b) mua väsytti niin kamalasti ja tuntui, että mun englanti oli ihaaaan ruosteessa. No hyvinhän se taisi kuitenkin mennä ja tässä sitä nyt ollaan hahaa. 

IMG_1513

Nyt pitäisi löytää kämppä, joka on helpommin sanottu kuin tehty. Halvan ja hyvän yksiön löytäminen opiskelijakaupungista ei nimittäin oo mikään helpoin homma. Mutta kyllä tää tästä! Oon aika innoissani tästä tulevasta syksystä. Saa nähdä, viihdynkö tulevassa koulussa vai viekö tie jonnekin muualle. Eihän tässä mitään hätää ole, yks päivä kerrallaan niin hyvää tulee. Onko teistä joku muu tulossa syksyllä VAMKiin? :)

10 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Onnea opiskelupaikasta! Itse opiskelen Vaasan yliopistossa :). Kannattaa heti laittaa hakemusta VOASille eli opiskelija-asuntosäätiölle. Heinäkuussa selviää suurin osa opiskelupaikoista, joten silloin hakemuksia varsinkin yksiöistä tulee satoja. Nyt voit vielä saada nopeesti kämpän sieltäkin!


  http://turkoosivadelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Joo, sinne oonkin jo laittanut hakemuksen, mutta asuntoja aletaan kuulema tarjota vasta tän kuun lopulla, että vielä pitäis sitäki odottaa... :-D

   Poista
 3. Onnea opiskelupaikasta!

  Tuonne opiskelijaasuntosäätiölle kehottaisin minäkin jo laittamaan viestiä :) Jossei noilta kämppävälittäjiltä tunnu löytyvän mitän, niin kannattaa laitaa tori.fi:hin ilmoitus että etsii asuntoa - oon löytänyt 2 viimeisintä vuokrakämppääni sitä kautta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle! Joo oonkin jo laittanut sinne hakemuksen menemään. Tori.fistäkin oon yrittänyt tsekkailla ja facebook-ryhmästä myös... Kyllä tää tästä vielä! :-D

   Poista
 4. Paljon onnea opiskelupaikasta ja tsemppiä asunnon etsimiseen :-)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia sulla täällä blogissa x3

  VastaaPoista