PB - LEFFAVINKKEJÄ SYKSYYN

...Tai itseasissa leffa- ja sarjavinkkejä! Eli täällä ollaan taas Project blog -yhteistyöpostauksen parissa ja tällä kertaa aiheena ne ihanat leffat ja sarjat. Tein maaliskuussa samanlaisen postauksen (klik!), mutta siellä vinkkasin vaan mun suosikkisarjoista. Tällä kertaa ajattelin siis kertoa teille myös leffavinkkejä, eli sen pitemmittä puheitta, mitä siltä listalta sitten löytyy...Bridget Jones's Baby - Ihanan rento ja niin hauska leffa! Jos siis kaipaat piristystä syksyyn ja vähän jotain (mutta ei liikaa) tyttöhömppää, niin suosittelen! Bridget Jones ei petä ikinä!

The Guardian - Tän leffan oon katsonut jo muutamaan otteeseen ja se on aina vaan yhtä hyvä. Ashton Kutcher ja Kevin Costner toimivat tän leffan päähenkilöinä ja lyhyesti leffa perustuu Yhdysvaltain rannikkovartioston meripelastajien toimintaan. Mukaan mahtuu myös hieman rentoa huumoria ja romantiikkaa. Kyseessä on todella koskettava ja ''vahva'' elokuva, eli ei mikään hömppäleffa, vaan ihan kunnon kamaa. Kannattaa ehdottomasti katsoa!

Ocean's Eleven, Twelve & Thirteen - Tässä riittää katsomista, sillä kyseessä on kolmen leffan trilogia. Tämmöstä semi-rentoa katsottavaa ja mukaan mahtuu mm. jännitystä, draamaa ja huumoria. Ja sitä paitsi, mikä vois muka mennä pieleen, kun päärooleissa näyttelee mm. George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts ja Matt Damon?

White Collar - Kyseessä ei oo leffa, mutta sen verran mahtava sarja, että mun on pakko lisätä se listalle! Just saatiin Lucaksen kanssa katsottua sarja loppun (Lucas jopa toisen kerran) ja siis nyt en kyllä tiedä mitä teen mun elämälle. Tää oli kyllä yks parhaista sarjoista ikinä, mitä oon katsonut ja oon kuitenkin katsonut aika monta sarjaa alusta loppuun. Kriminaalisarja, mutta ihan erilainen muihin verrattuna. Bonuksena tietty, että sarjan päähenkilö Matt Bomer on ihan sairaan hyvän näköinen. :-D

Weeds - Toinen sarja, joka ollaan katsottu Lucaksen kanssa alusta loppuun ja tosi hyvä semmoinen! Hyvä sekoitus huumoria, draamaa ja jännitystä, vähän romantiikkaakin mahtuu mukaan. Lyhyesti Weeds kertoo naisesta, joka on jäänyt leskeksi ja hankkii lisätuloja myymällä kannabista, jotta voisi elättää itsensä ja kaksi poikaansa. Tietenkään asiat ei mee ihan niinku pitäis, vaan ongelmia tulee ja menee.Blue Crush - Leffa, jossa seurataan surffaajien arkea Havaijilla. Surffaus kiehtoo mua lajina kovasti ja tää leffa on kyllä aivan ihana, semmosta semi-rentoa katsottavaa.  Toinen hyvä surffileffa on ammattisurffaajasta Bethany Hamiltonista kertova Soul Surfer.

A Million Ways to Die in the West - Ihan sairaan hauska komedia! Muistan, kun ekan kerran katsoin tän, olin yksin ja nauroin ihan koko ajan. Toinen hauska leffa on We're the Millers, jonka oon katsonut jo monta kertaa, mutta se on aina yhtä hyvä! Suosittelen myös katsomaan romanttiset komediat Friends With Benefits, sekä The Proposal, jos ette oo niitä vielä katsoneet!

The Imitation Game - Sotadraamaelokuva perustuu matemaatikko Alan Turingiin ja Enigma-koodin selvittämiseen toisen maailmansodan aikana. Todella mielenkiintoinen ja hyvin tehty elokuva! Vaikkei ehkä tulisi ekana mieleen katsoa tämä, niin suosittelen silti katsomaan.

Voisin jatkaa listaa loputtomiin, mutta kuka nyt sitä jaksais lukea, päätin siis valita muutaman lemppareista. Tästä löytyy mielestäni sopiva sekoitus vähän kaikenlaista. Osa näistä löytyy myös Netflixistä, muttei kaikki. Ootteko jo nähneet jotain näistä, tai meneekö joku katselulistalle? :-) xx, Milla

Käykää myös katsomassa muitten PB-tyttöjen leffa- ja sarjavinkit:

EMMI  |  EMMIINA  |  KIIA  |  MILLA J  |  NOORA R

3 kommenttia

 1. Listasit ihan huippu hyviä leffoja!<3 Täytyykin katsoa toi Soul Surfer :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva että tykkäät! :-D Suosittelen katsomaan sen! :)

   Poista
 2. Hyviä leffoja oot listannut! Tässä onkin sitten reilusti myös nyt katsottavaa, kiitos <3

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista