IRLANTI VIDEO

Matkakuume iskee jälleen... Vihdoin sain tehtyä tän Irlanti-videon valmiiks ja päätin myös jakaa sen tänne bloginkin puolelle! Tuota katsoessa tulee kyllä ikävä takaisin -- toukokuussa tekemäni Irlannin reissu hostäidin ja hostsiskon kanssa oli kyllä upea kokemus! Kierreltiin Irlantia ja nähtiin ihania paikkoja, juotiin  Guinnessia ja ah, kaikki oli vaan niin hyvin. Lukeaa aiemmat Irlantiin liittyvät postaukset täältä (klik). 

7 kommenttia

 1. Hei tosi kiva video! Ja ihana biisi, mikä tää on? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! Biisi on Aleks Grey: Feel alive ! :)

   Poista
 2. Hei oisko sulla antaa jotain vinkkejä, että mitkä ois Dublinissa tai siinä lähistöllä sellaisia paikkoja, jotka kannattaisi tsekata? :) Oon menossa tammikuussa sinne suunnille ekaa kertaa, niin kaikki vinkit otan mielelläni vastaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Dublinin lähistöllä ei kauheasti kierrelty, mutta Guinnessin tehdas kantsii käydä tsekkaamassa ja nauttimaan tuopillisesta siellä korkeimmassa kerroksessa, sieltä on nimittäin kivat näkymät Dublinin ylle. Dublinista kyllä järkätään päiväreissuja esimerkiks Cliffs of Moheriin, jossa kantsii ehdottomasti käydä katsomassa jos on mahdollisuus! :-)

   Poista
 3. Sun blogi pääsi mun "Linkitä Blogisi" - suosikit postaukseen mukaan! :) ♥

  http://hennankengissa.blogspot.fi/2016/11/uutta-sunkin-lukulistalle-part-2.html

  VastaaPoista
 4. Ihana video ja vitsit millasta matskua siun blogi on muutenki pullollaan! :)

  VastaaPoista