HEI 2017

Kiitos 2016! Kiitos uusista kokemuksista, tuttavuuksista, ystävistä, mieleenpainuvista muistoista ja menneistä reissuista. Menneenä vuonna tapahtui paljon ja koin paljon uutta. Uudet kokemukset ovat kasvattaneet mua ja opettaneet. Opin niin paljon uutta. Nyt osaan jopa laittaa pyörän ketjun paikalleen, haha!

Reissasin uusiin paikkoihin ja ennestään tuttuihin paikkoihin myös. Kävin Kiinassa, Hongkongissa, Irlannissa, Ahvenanmaalla ja Espanjassa. Pääsin ylioppilaaksi, sain opiskelupaikan, muutin Vaasaan ja aloitin opinnot Vaasan ammattikorkeakoulussa IB-linjalla, itsenäistyin ja kasvoin. Sain uusia tuttavuuksia ja ystäviä, nauroin, pääsin Indiedaysin Blogger Inspiration Day -tapahtumaan ja ennen kaikkea pidin hauskaa!

Nyt ollaan siirrytty uuteen vuoteen ja iloisin mielin aloitan tämän vuoden. Aion matkustaa uusiin paikkoihin, kokea enemmän ja oppia vielä paljon uutta. Aion pitää hauskaa ja nauttia! Hyvää uutta vuotta teille kaikille! 

IMG_0074
IMG_0088

14 kommenttia

 1. Ihana Milla ♥ Toivottavasti nähdään tämän vuoden puolella! Hyvää uutta vuotta :)

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, toivottavasti nähdään! Hyvää uutta vuotta sullekin Emmi <3

   Poista
 2. Sulla on tapahtunut paljon muutoksia viime vuonna :) Hyvää uutta vuotta myös sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä onkin, mutta vaihtelu virkistää! :) Hyvää uutta vuotta!

   Poista
 3. Ihanaa alkanutta vuotta! :)♥ Itsellä sama juttu, että aion matkustaa tänä vuonna uusiin paikkoihin, kokea enemmän ja tietty oppia :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samaa sulle! <3 Hyvältä kuulostaa! :)

   Poista
 4. Ihana kuva ja fiilikset tästä kuvasta! :)

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Mahtavaa alkanutta vuotta sulle! <3 Oota innolla mitä kaikkee tää alkanut vuosi tuo tullessaan :)

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samaa sulle! <3 Jep, innolla otan tän vuoden vastaan! :)

   Poista
 6. Munki pitäis opetella toi ketjujen laittaminen! :D Ihanan positiivinen blogi sulla, jäin lukijaks :) ja tsemppii vaasaelämään, oothan käyny jo testaa Sweet Vaasan salaatit ja kakut!? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha siitä on kyllä ollu hyötyä nyt kun vanhemmat ei oo paikalla sitä laittamassa :-D Kiitos paljon Laura ja tervetuloa lukemaan! Sweet Vaasan kakut on kyllä vielä testaamatta, pitäis käydä kakulla siellä joku päivä :-D

   Poista
 7. Viime vuosi on sulla postauksen mukaan todella tapahtumarikas, toivottavasti yhtä saat kokea yhtä onnistuneen vuoden myös tänä vuonna! :-)

  https://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista