PB - VUODEN 2015 PARHAAT KUVAT

Heippahei! Kolme viikkoa on kulunut viime Project Blog -postauksesta, jossa puhuttiin asioista, joista olimme kiitollisia vuonna 2015. Tänään postaamme meidän lempparikuvat vuodelta 2015. Meidän tehtävänä oli siis valita vuodelta 2015 1-15 kpl lempparikuvaa. Mulla on viime vuodelta tuhansia kuvia, joten voitte kuvitella mikä valinnan vaikeus iski -- otin silti haasteen vastaan ja sainkin loppujen lopuksi valittua 11 kuvaa! Mun mielestä tää on aikamoinen saavutus, koska mulla on varmasti satoja lempparikuvia. :-D

Useimmat mun viimevuoden lempparikuvista ovat kuvia, jotka olen ottanut ulkomaanmatkoilla, mutta ei se mitään, sillä mulla on älyttömän hyviä matkamuistoja viime vuodelta ja toivon, että se myös näkyy näissä kuvissa. Mutta no hätä, laitoin sekaan muutaman ihan koti-Suomessakin räpsityn kuvan, koska kyllä mulla niitäkin löytyy. ;-) Kirahveja, merta, Afrikkaa... Tässä tulee mun TOP 11 kuvat vuodelta 2015!

Kertokaa toki, mitä mieltä olette näistä ja käykää ihmeessä kurkkaamassa muitten tyttöjen postaukset, linkit löytyy täältä.

kenya_safari
kenya_children

Kaksi ekaa kuvaa on otettu Kenyassa, jossa vietin kymmenen unohtumatonta päivää. Ensimmäinen kuva on otettu safarilla ja toinen kuva on lastenkodista. Kuvassa näkyy lastenkodin nuorin asukas ja yksi hoitajista. Safari oli älyttömän hieno kokemus ja toivon pääseväni joskus uudestaan. Lastenkodissa vietimme pari päivää lasten kanssa leikkien, joka oli myös tosi hieno kokemus!

finland2

Tän kuvan otin kuvaamataidon tuntia varten, kun meillä oli joku valokuvaustunti. Anyway, muistan vaan kun tää oli mielestäni epäonnistunut, mut jotenkin tosi kivan näköinen. :-D

hollywood_snake

Jep, käärme! Kun lokakuussa kävimme Lucaksen kanssa Yhdysvalloissa vietimme pari päivää Hollywoodissa, jossa sain ottaa kuvan tän käärmeen kanssa. Mun mielestä tää oli niin coolia ja tästä tulikin nopeasti yks mun lempparikuvista!

green

Mä rakastan aurinkoisia aamuja, kun saa ottaa ihan iisisti ja tää kuva on räpsitty just sellaisena aamuna! Tykkään tästä kuvasta sen takia, että se on niin fresh ja aurinkoinen. :-D

rhodes_parasailing

Ahh, Kreikka... Kävimme Lucaksen kanssa Rodoksella kesän alussa, jossa saimme kokeilla parasailingia - oli kyllä tosi kivaa!

finnish_summer

Kotimatkalla mökiltä otin tän kuvan, joka onnistui mielestäni tosi hyvin! Rakastan merta ja veneilyä myös, joten tää kuva antaa ainakin mulle tosi hyvän ja rauhallisen fiiliksen.

moab

Toinen kuva lokakuun Jenkkimatkalta! Tää on otettu Moabissa, eli Utahin osavaltiossa. Moab on luonnonpuisto, jossa oon käynyt muutaman kerran ja joka kerta siellä on aina yhtä kiva käydä. Nää maisemat on vaikea saada kuviin, sillä ne pitää kyllä itse nähdä, että tajuaa kuinka hienosta paikasta on kyse. :-)

IMG_2875

Toinen kuva Kenyasta. Yhtenä päivänä kävimme vierailemassa elefanttiorpokodissa, eli siellä oli paljon, älyttömän ihania vauvaelefantteja. Nää elefantit kävi sitten välillä ulkoilemassa, jolloin vierailijat saivat tulla katsomaan elefantteja. Ihania!

finland

Kesällä käytiin Meelan kanssa kuvailemassa, jolloin hän räpsi musta tämän kuvan. Tuo jotenkin kivan kesäisen fiiliksen. :-)

california

Californiassa voisin viettää enemmänkin aikaa -- tämä on otettu sieltä! Pitkän bussimatkan jälkeen Hollywoodista pääsimme Lucaksen kanssa vihdoin rannalle ja vannottiin, että seuraavan kerran, kun tullaan Californiaan niin vuokrataan auto. Ei mulla oo mitään busseja vastaan, mutta kun se matka kesti yli kaksi tuntia ja päädyttiin vielä väärälle rannalle... Saimpa ainakin hienon kuvan :-D

2 kommenttia

 1. Vitsit miten eksoottisia kuvia tässä postauksessa !! :) Parasailing näyttää hauskalta ! :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eksoottisuus on parhautta :-D se oli tosi hauskaa!

   Poista