TRENDWALK

Yhteistyössä Indiedays ja Instumentarium.

Indiedaysin järjestämässä Inspiration Day -tapahtumassa oli mahdollisuus testata trendikkäitä uutuuslaseja Instumentariumin pisteellä. Mulla itselläni on lasit, mutta käytän piilareita melkein päivittäin, koska en oo ainakaan vielä löytänyt semmoisia laseja, joissa oikeasti viihdyn, vaikka nuo mun nykyiset on ihan ookoot -- Onko tuttu tunne jollekin?

IMG_4323
IMG_4341

Vaikken kauheasti tykkääkään pitää laseja, oli silti hauska tutustua Instrumentariumin TrendWalk-kampanjaan ja kokeilla erityylisiä laseja. TrendWalk on Instrumentariumin tyylisivusto, jossa voi tutustua eri trendeihin ja kerätä inspiraatiota. Voi sanoa, että tuolta paikanpäältä sai kyllä paljon inspistä, varsinkin kehyksien suhteen! Tuli samalla kokeiltua semmoisia kehyksia, joita en oo ennen silmilläni kokeillut. Välillä ihmettelin, miten hyvin jotkut lasit sopivat mulle ja sitten taas valitin, miten toiset lasit ei sopinut mulle yhtään, haha. :-D

trendwalk
Valokuva: Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography

Itse innoistuin erityisesti Milanosta inspiraatiota saaneet Michael Kors -merkkiset lasit ja erilaiset Luxury Comfort -tyyliset kehykset. Vaikkei nuo kuvassa päässäni näkyvät lasit ihan täydellisesti sovikkaan tuon hetken asuun, niin oli kiva nähdä silmillä jotain muuta kuin ne perusrillit, joita käytän enimmäkseen kotona ja kauppareissuilla. Voisin kyllä kuvitella näiden kehyksien kanssa muhkean pooloneuleen, mustat farkut ja jonkun siron, simppelin crossover-laukun, ai että!

Minkä tyylisistä kehyksistä te tykkäätte? xx, Milla


4 kommenttia

 1. Amazing event, and pretty glasses*
  Great blog! I'm following you! Follow back?***
  http://omundodajesse.blogspot.pt

  VastaaPoista
 2. Nää kehykset sopi sulle kyllä tosi hyvin! ♥ Enkä mä ainakaan tiennyt, että sulla on lasit :-D mutta sopii sulle tosi hyvin!!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emmi! <3 Haha, no ei kumma, kun en niitä ikinä käytä... Pitäis kyllä käyttää useammin, että silmät sais levätä välillä.. :-D

   Poista