BP - 11 HAAVETTA

Meillä kaikilla on varmasti jonkinlaisia haaveita. Joku haaveilee merkkilaukusta, kun toinen taas matkasta maailma ympäri. Tänään me Project Blog -tiimin tytöt haluamme jakaa teille meidän haaveita, oli se sitten minkälainen tahansa.

Nää ei tuu mun kohdalla minkäänlaisessa järjestyksessä, ihan sekavasti vain. Myönnän, että monet näistä ovat kliseisia, mutta saa olla - mun haaveet, mun blogi! ;-)

IMG_8543

Haaveilen...

...surffileirillä käymisestä. Sitä myötä haluaisin myös oppia surffaamaan jotakuinkin sujuvasti. Olis ihanaa osata ratsastaa aalloilla omalla laudalla. Surffaaminen on semmonen asia, joka mun on aivan pakko oppia jossain vaiheessa elämää. Ei mun tarvi olla mikään pro, kunhan pysyisin pystyssä ja voisin ihan itse lähteä metsästämään niitä aaltoja. Suomessa tää nyt ei ihan suju, mutta ei mua haittais välillä lähteä ulkomaille surffailemaan. 

...working holidaystä Australiassa. Siis mä haluan Ausseihin, mieluiten pidemmäksi aikaa. Piste. Vaikkapa nyt working holidayn muodossa. Haluan nähdä sen rennon kulttuurin, kuulla aussiaksenttia joka paikassa ja elää täysillä. Australia on pitkään ollut maa, joka kiehtoo mua ja houkuttelee mua sinnepäin. 

...espanjankielen oppimisesta. Tykkään Espanjasta ja espanjankieli kuulostaa mun korvaan niin ihanalta, joten miksen opettelisi kieltä itse? Mun lukiossa espanjaa ei voi opiskella ja on vaikea löytää täältä landelta kursseja, mutta kyllä mä vielä ehdin. Opiskelin espanjan alkeita Yhdysvalloissa puoli vuotta, mutta ne on unohtunut aika pahasti. 

...reppureissusta ympäri maailmaa. Rinkka selkään ja menoks, ja miksei vaikkapa maailman ympäri? Joo, kuulostaa mun mielestä aivan mahtavalta idealta. Kyllä mä voin kiertää muutaman paikan kerralla ja palata välillä koti-Suomeen, mutta maailmassa on niin paljon nähtävää ja koettavaa.

IMG_8865

...koulutuksesta ja työstä, josta pidän. Minusta olis aivan mahtavaa, jos löytäisin työn, johon olisi kiva mennä joka kerta. Semmonen työ, jota en tee pelkästään rahan takia, vaan myös sen takia, että pidän siitä. Mä en halua tehdä työtä, johon on ahdistavaa mennä ja juuttua semmoiseen paikkaan loppuelämäksi. 

...vieväni mun tulevat lapset matkustamaan paljon. Pienenä äiti ja isi vei mut ja mun pikkuveljen usein Kanariansaarille ja Ruotsiin. Mulla on paljon ihania muistoja lapsuudesta ja valokuva-albumeita täynnä kuvia ja hyviä muistoja. Mä rakastin meidän ulkomaanlomia ja siitä asti mun rakkaus ja intohimo reissaamista kohtaan on kasvanut entistä enemmän, eikä loppua näy. Mäkin haluan viedä mun tulevat lapset ulkomaille usein ja jakaa mun rakkautta matkustamista kohtaan heillekin. Mun mielestä matkustaminen myös opettaa enemmän kuin mikään koulu. 

...terveestä ja onnellisesta elämästä. Tää pätee minua ja mun perhettä. Haluan, että me voidaan hyvin ja ollaan onnellisia. Mä en usko, että tää kohta vaatii sen kummempia selityksiä.

...vapaaehtoistyöstä Afrikassa. Lapsien tai eläinten parissa. En tiedä, miks just Afrikka, mutta haluan nähdä siitä lisää ja samalla auttaa muita. Tää olis kokemus, josta olisi hyötyä myös muille.

IMG_8702

...parhaiden ystävieni pysyvän ystävinäni koko elämän. Rakastan mun ystäviä ja ne parhaimmat ovat pysyneet mun rinnalla jo pitkään ja haluan sen pysyvän näin. Välillä meillä on meidän ärsyttävät bitch momentit ja pieniä riitoja, mutta siitä huolimatta meidän ystävyys ja rakkaus on ja pysyy. Ystävät ovat perhe, jonka saa itse valita ja mä olen kyllä valinnut perheistä parhaimman. 

...oman kodin sisustamisesta ihan omalla tyylillä. Sisustaminen on kivaa, vaikken sitä kovinkaan paljon pääse tekemään, mutta ainakin tulevaisuudessa haluan omasta kodista oman näköisen. Just semmonen, jossa viihdyn ja tykkään olla. Semmonen, joka myös miellyttää omaa silmää.

...terveellisestä ja aktiivisestä elämäntavasta loppuelämän. Tää ei tietenkään tapahdu yhdessä yössä, vaan kyseessä on elämänpituinen prosessi. Täytyy osata kuunnella omaa kehoa ja pitää siitä hyvää huolta. Haluan löytää terveellisen elämäntavan, joka sopii mulle. 

Käykää lukemassa myös muiden tyttöjen postaukset, linkit löytyy tästä (klik). Kertokaa toki, minkälaisia haaveita teillä on!

6 kommenttia

 1. Hei mäkin haluaisin Australiaan! Se on ollut yks sellanen maa mullekin pitkään, joka on kiehtonut... Sitä en tosin omalle listalleni älynnyt laittaa :D

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no niin! En usko että ollaan ainuita :D Se on semmonen maa, jossa on aivan pakko käydä jossain vaiheessa!

   Poista
 2. Ihana Milla ja niin sun näköisiä haaveita!! :)

  VastaaPoista