SEURAAVANA IRLANTI

Tiedättekö mitä?! Huomenna reissu kohti Irlantia alkaa ja oon siitä kyllä todella innoissani. En ookkaan ennen käynyt Irlannissa ja muutenkin on tehnyt mieli kierrellä enemmän Euroopan maita, kun kaikki on kuitenkin suhteellisen lähellä. Ostin suorat lennot Helsingistä Irlantiin, eikä hintakaan ollut kovin paha - noin 150 euroa ja halvempiakin oon nähnyt. :-)

IMG_0214

Koska itse asun Pohjanmaalla ja lento lähtee Helsingistä (sieltä pääsee yleensä halvemmalla), niin lähden Onnibussilla Helsinkiin huomenna aamukuudelta, eli aikainen herätys on tiedossa. Onnibussi on kyllä sen verran halpaa, että voin sitten istua bussissa hieman pidempään ja herätä vähän aikaisemmin. Lento lähtee sitten vasta keskiviikkoaamuna, joten aion viettää yhden päivän Helsingissä ihanan Annikan kanssa, jonka tapasin ja jonka kanssa vietin paljon aikaa Utahissa vaihtovuoden aikana. Tästäkin oon kyllä tosi innoissani, koska en oo nähnyt Annikaa pitkään!

Irlannissa tapaan sitten mun hostäidin sekä vanhimman hostsiskon, jotka lentävät sinne Utahista. Lähdetään Dublinista yhdessä kiertämään Irlantia kahdeksan päivän ajan. Dublinissa ei yövytä ollenkaan, mutta koska meidän lennot saapuu sinne aikaisin, niin ehditään kuitenkin päivällä viettää vähän aikaa pääkaupungissa ja suunnitelmissa onkin käydä Guinnessin tehtaalla. :-D Eli olutta luvassa hehhe.

IMG_0209

Meidän reitti näyttää seuraavalta: Dublin - Kilkenny - Tralee - Limerick - Galway - Killenard - Dublin, jos en ihan väärin oo ymmärtänyt. Oon ajastunut teille pari postausta reissun ajaksi, ettei täällä blogissa olisi aivan liian hiljaista. Reissusta palattuani on tietenkin taas luvassa paljon matkapostauksia! ;-)

Jos teillä on vinkkejä Irlantiin liittyen, niin kertokaa! Toivepostauksiakin matkaan liittyen saa laittaa, eli minkälaisia postauksia haluatte lukea? 

10 kommenttia

 1. Oi wautsi! Ite en oo Irlannissa käyny mutta se kiehtoo maana hyvin paljon, ja sinne on kyllä joskus päästävä itsekin :) hyvää matkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, Irlanti on kiehtonut muakin jo jonkin aikaa ja oon kyllä iloinen, että pääsen pian sinne! :-D Kiitos paljon Nea!

   Poista
 2. Ei vitsit! Yksi kateellinen ilmoittautuu - kuulostaa ihan mielettömältä!:) kivaa reissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo oon kyllä tosi innoissani tästä! Kiitos paljon Elli! :-D

   Poista
 3. Oi hitsi, ihan huippu reissu tulossa! En oo koskaan käyny Irlannissa, joten ootan innolla sun tarinoita sieltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin oli kyllä tosi ihana reissu! Suosittelen käymään! :)

   Poista
 4. Ihanaa matkaa <3 :) Mä haluaisin kans joskus käydä Irlannissa, siellä on varmasti tosi upeaa!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi sulla, oli pakko klikkailla itseni lukijaksi! Tosi kivalta kuulostaa myös Irlannin reissu - en ole koskaan siellä käynyt, mutta haaveissa olisi. Innolla jään odottelemaan reissupostauksia Irlantiin liittyen :)

  Jos kiinnostaa, niin kurkkailes mun lifestyle-/matkailublogin tapaiseen! http://fiiaelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos paljon Fiia ja tervetuloa lukemaan! :-)

   Poista