LINKKAA BLOGISI SUOSIKIT

Ihan ekana kiitos paljon kaikille linkanneille ja anteeks, että tässä kesti näin kauan! Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tässä postauksessa pyysin teitä siis linkkaamaan bloginne ja nyt vihdoin oon saanut tehtyä tän postauksen valmiiks, huh. Yllättävän moni linkkas ja löysin monta ihanaa blogia. Kauhea valinnanvaikeus kuitenkin iski, kun piti suosikkeja alkaa valitsemaan.

Blogin nimeä klikkaamalla pääsette blogiin. Näitä blogeja selaillessani huomasin, että kyllä multa löytyy aika selkeä maku blogejen suhteen. Näitä blogeja yhdistää simppeli ulkoasu, hyvälaatuiset kuvat ja monipuoliset postaukset. 

behindthebrowneyes

Tuulin blogi oli mulle uusi tuttavuus, mutta ihana sellainen! Blogi on ihanan rento ja monipuolinen. Postauksia koristaa hyvälaatuiset kuvat, joka on mulle tosi tärkeetä. Blogin ulkoasukin on mulle tärkeää ja Tuulin blogi on just sellanen raikas, vaalea ja simppeli, muttei tylsä - just semmonen, josta tykkään.

mssecret

Minnan blogi on myös tosi kiva lifestyle-blogi, jossa yhdistyy monipuoliset postaukset, selkeä ulkoasu sekä hyvälaatuiset kuvat!

stayfresh


Mariannen Stay fresh -blogia oon seurannut jo pitkään ja tykkään tästä tosi paljon! Postaukset ovat monipuolisia ja mielenkiintoisia, ja kuvat valoisia ja hyvälaatuisia. Blogista oonkin bongannut monta hyvää ruokaan sekä kosmetiikkaan liittyvää vinkkiä. Ihana ja inspiroiva blogi!

saijis

Saijiksen blogiakin olen seurannut jo jonkin aikaa. Monipuolisia postauksia ja ihania kuvia on tämäkin blogi täynnä. Oon tosi ihastunut Saijiksen sisustustyyliin ja hänen sistuspostauksia on ilo käydä läpi! Myös asupostauksia, sekä In & Out -postauksia on mukava lueskella. 

sonjatuuliak
Sonjan blogista löytyy monipuolisia postauksia ja ihania hyvälaatuisia, raikkaita kuvia. Tässäkin toinen tosi kiva ja monipuolinen lifestyle-blogi! 

katariinamas

Katariinan blogista löytyy paljon erilaisia lifestyle-postauksia ja asukuvia. Katariinalla on myöskin ihana ulkoasu ja hyvälaatuisia kuvia. Ihana uusi tuttavuus! 

jennymarian

Jennyn blogi on valokuvapainotteinen blogi ja sieltä löytyykin toinen toistaan upeita kuvia! Tekstiäkin löytyy pienissä määrissä, mutta itse jäin ennemminkin nauttimaan upeista, hyvälaatuisista valokuvista (varsinkin niistä ulkomailla otetuista ja taas iski matkakuume hehe...).

***

Löytyikö uusia tuttavuuksia? 

11 kommenttia

 1. Löyty pari suosikki blogia tästä postauksesta ja muutama uusi tuttavuus! :) Nämä postaukset on hyviä kun saa aina uutta luettavaa omalle lukulistalle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että löytyi uutta luettavaa! No niimpä! :-)

   Poista
 2. Muutama tuttu blogi löytyi listalta, mutta toisaalta sieltä löytyi myös paljon uutukaisia! Pitääkin tutustua näihin ihan ajatuksella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että löytyi jotain uusiakin! :--)

   Poista
 3. omg. en oo ite siis kahteen vuoteen oikeen seuraillut tai kirjoitellut mitään, moni suuri bloggaaja lopettanut mut saijis jatkaa edellee! wohoo :D hyvä kun avasin linkin

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no niin, kyllähän niitä vanhoja tuttujakin vielä löytyy blogimaailmasta, vaikka monet onkin lopettanut! :--D

   Poista
 4. Voi kiitos paljon, olipa ihana yllätys tämä! :)) Ja olipa kauniisti sanottu ♥ Osa noista blogeista on itselleni jo ennestään tuttuja, mutta tästä löytyi myös muutama uusi tuttavuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihanasta blogista! ;--) Ihana kuulla!

   Poista
 5. Ihania blogeja kaikki nuo :) Ja tosi hauska postaus idea.

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Viisi tyttöä kirjoittaa erilaisista urapoluista, töistä ja opiskelusta vapaa-aikaa unohtamatta. Koukutut varmasti!

  http://www.lily.fi/blogit/40-hours-and-counting

  VastaaPoista