IRLANTI OSA 3 / RING OF KERRY

Lukekaa eka osa täältä ja toinen osa täältä! Nyt olis siis luvassa kolmas postaus Irlannin reissusta. Tiedoksi teille jotka eivät ole vielä kahtaa ekaa osaa lukeneet, niin olin Irlannissa toukokuussa hostäiskän ja vanhimman hostsiskon kanssa. He lensivät Utahista ja vietettiin yhdessä kahdeksan päivää Irlantia kierrellen. :-)

Tähän asti oon kertonut Dublinista, Kilkennystä ja Blarneysta. Traleesta ei ollut sen kummempaa kerrottavaa, joten hypätään suoraan Ring of Kerryyn (ns. Kerryn kierros), joka oli muuten aivan upea paikka! Ring of Kerry on suosittu tie Irlannin lounais-osassa. Miltä kuulostaa kiemurtelevat tiet korkeilla kukkuloilla, pienet värikkäät kaupungit matkan varrella ja kauniit maisemat, jotka avautuvat yllättäen mutkan takaa? Sitä se Kerryn kierros on ihan näin muutamalla sanalla. Tuolla menee kyllä koko päivä, jos yhtään pysähtyy matkan varrella tutustumaan ympäristöön ja napsimaan muutamat kuvat. Jos yhtä paikkaa saisin Irlannissa suositella niin se olisi varmasti Kerryn kierros tai Dinglen niemimaa, josta kerron lisää seuraavassa reissupostauksessa (sori, mutta upea matka tarvii monta postausta hehhe). Annetaan kuvien puhua puolestaan...

portmagee
ring_of_kerrycolorful_portmageeskelling_michael
skelling_michael_islands
portmagee_colorful
IMG_0625
ireland_beach
ireland_fort
ireland_ringofkerry
ireland_sunset
ireland_sunset2

Fun fact: Tuo värikäs pikku kylä on nimeltään Portmagee ja se sijaitsee Kerryn kierroksen varrella. Sieltä pääsee parinkympin euron hintaan veneellä Skelling Michael -saarien ympäri, jossa on kuvattu Star Wars: The Force Awakens -leffan kohtia. Saarille ei valitettavasti pääse, mutta tuo pari tuntia kestävä venematka oli kyllä mahtava tapa viettää aurinkoinen päivä! ;-)

8 kommenttia

 1. Oii miten kivan näköistä jälleen! :) Tuollaiset pienet kylät on niin ihania <3 Ja mun mielestä on kiva kun teet useamman matkapostauksen, niin mäkin aina teen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih voi kiitos Niina! Onhan ne tosiaan aika ihania, niin idyllisiä! Ihanaa, että tykkäät! :--)

   Poista
 2. Oon kyllä niin kade sulle tästä matkasta! Aivan ihanan näköistä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :---D haha, voi että, onneks pääset pian itekkin reissuun!

   Poista
 3. Ihan käsittämättömän upeita kuvia ja varmasti ollut ihan uskomaton reissu! :) Meillä oli suunnitelmissa lähteä vähän samantyyliselle reissulle Irlantiin, mutta päädyttiin sittenkin siihen, että käydään Pohjois-Italiassa... Alan ehkä tulla katumapäälle :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Asta! Oli kyllä upee reissu ja tuli nähtyä niin paljon vaan viikon aikana! :--) No hei, Italiahan kuulostaa tosi mahtavalta, kyllä mä uskon että te siellä viihdytte! Eikä Irlanti mihinkään mee, sinnekin vielä ehtii ;)

   Poista
 4. Niin huikeen näköinen paikka ja ihania kuvia! <3 Ensimmäisen kommentoijan kanssa oon samaa mieltä siitä, että useemman postauksen tekeminen yhestä matkasta kannattaa ehdottomasti. Näin lukijat saa upeista paikoista kattavamman kuvauksen ja postauksista ei tuu kilometrien mittaisia :)

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ulla!! Oli upee paikka! :--) No hyvä, että tykkäätte näin. Mäkin mieluummin teen useamman lyhyen postauksen kuin yhden kilometripostauksen, jota kukaan ei jaksa lukea. :--D

   Poista