FRIDAY NIGHT

Joskus tarvii niitä rentoja, hieman spontaaneja iltoja. Semmosia iltoja, kun ei oo mitään sen kummempia pläänejä, mutta on avoin kaikelle. Semmosia rentoja iltoja, kun ei haittaa vaikka sade pilaa hiukset ja meikit. Semmonen oli mun perjantai-ilta.

IMG_2307
IMG_2310
Päätettiin Meelan kanssa viettää tyttöjen ilta, joten käytiin kaupassa ostamassa tortilla-värkit ja väsättiin herkullinen tortilla-illallinen. Jälkkäriks syötiin mansikoita, banaania ja sulatettua suklaata. Istuttiin vaan terassilla, syötiin hyvin, juotiin parit siiderit, kuunneltiin hyvää musiikkia, juteltiin ja otettiin vaan rennosti. Just semmosta rentoa illanviettoa!

IMG_2328
IMG_2323

Kymmenen aikoihin otettiin pyörät ja pyöräiltiin kaupungin kautta läheiselle laiturille. Kummasteltiin matkalla tyyppejä, jotka pelasi Pokemon Go:ta. Näyttäähän se kuitenkin aika hassulta, kun tyypit kävelee puhelimet kädessä ympäri, varsinkin täällä pikkukaupungissa, jossa ei ihmisiä siihen aikaan paljon edes näe ulkona! 

Istuttiin laiturilla, räpsittiin muutamat kuvat, eikä välitetty sadepisaroista. Vähän ajan päästä alkoi satamaan kaatamalla ja sitten otettiin kyllä pyörät alle ja pyöräiltiin pois. Päädyttiin kavereiden luokse viettämään loppuiltaa kauhuleffan ääressä, jota ei kyllä edes katsottu kokonaan loppuun, haha.

IMG_2348
IMG_2358

Tämmöset illat tekee välillä niin hyvää. Varsinkin, kun kesällä oon muuten koko ajan menossa töissä, juhlissa tai muualla. Välillä pitää vaan istua alas ilman mitään suunnitelmia. Ollaan Meelan kanssa tultu siihen tulokseen, että kesäisin pitäis vaan olla spontaanimpi, jättää murheet narikkaat ja vaan nauttia! Kai sen elämän pitäis niin mennäkin, vaikka välillä pitää tottakai huolehtia niistä velvollisuuksistakin. 

Huomasin muuten, että mun blogi täytti viime viikolla kokonaisen vuoden! Huh, mikä saavutus. Vuoden verran oon tänne postaillut muutaman kerran viikossa, eikä loppua näy. Kiitos teille ihanille lukijoille ja kiitos kaikista kommenteista - te piristätte mun arkea huimasti! 

10 kommenttia

 1. Kuulostaa tosi kivalta :) kyllä kesällä pitää ottaa rennosti! Hah oon itsekin kokeillut pokemon gota, ja kauheesti tullut vastaan muitakin pelailijoita :D onhan se hauskan näköistä, mutta ainakin ihmiset on saatu liikkeelle jotenkin.

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, oon samaa mieltä, kesällä pitää kyllä ottaa rennosta! :) Haha, no tottahan tuo, on kyllä hyvä että on keksitty noin suosittu peli, joka saa ihmiset liikkeelle! :D

   Poista
 2. Kuulostaa kivalta illalta, tuollaisia kaipaa aina välillä :) Tosi kivoja kuvia myös! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tollaset illat on ihan tarpeelisia välillä! Kiitos <3

   Poista
 3. Onnea blogille ensimmäisestä vuodesta! Tuli kauhea nälkä näistä ruokakuvista :D

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea! :) Ps. Aivan ihanat ja mahtavat kuvat tässä postauksessa<3

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvännäkösiä tortilloja kyllä! Ja tykkään sun bannerista:)

  VastaaPoista