IRLANTI OSA 5 / CLIFFS OF MOHER

Paremmin myöhään, kun ei milloinkaan - eiks niin? Ainakin tässä tapauksessa, koska tottakai mun on pakko päästä kertomaan lisää mun toukokuisesta Irlannin reissusta. Edelliset osat voitte lukea täältä

cliffsofmoher
IMG_0881

Nyt siirrytäänkiin maailmankuuluille Cliff of Moher -kallioille, jotka ovat ainakin olleet mun bucket listillä. Kyseiset kalliot sijaitsee noin puolitoista tuntia Galwaystä. Sen verran huikeat maisemat on kyseessä, että voin ehdottomasti suositella tätä ihan jokaiselle! Moherin kalliot ovat turistien suosiossa, mutta sitä ei siitä huolimatta kannata missata. Jos ihmispaljous ei oo sun juttu, niin tee kuten me ja kävele muutama kilometri johonkin suuntaan - ihmisten määrä laskee huimasti ja jossain kohtaa myös turva-aitaus loppuu kokonaan, joten jätä ne selfiet suosiolla ottamatta. ;-) 

IMG_0887
IMG_0888
IMG_0905

Muutama vinkki paikan päälle: Sisäänpääsymaksu on noin 4-6 euroa, ei siis mikään budjettia rikkova summa. Laita hyvät, mukavat kengät päälle ja suuntaa pois ihmismassasta - älä siis vaan pysy siinä yhdessä ja samassa paikassa. Pidä vesipullo mukana aina! Kamera myös, tietenkin. Ota omat eväät mukaan, ainakin jotain pientä. Mulla ei ollut vesipulloa tai mitään välipalaa ja kadutti kyllä...

cliffs_ruins
cliffs

Vielä olis ainakin yks Irlanti-postaus tulossa, joten pysykää kuulolla... Yks linna vielä näyttämättä! ;-)

4 kommenttia

 1. Waau mitkä maisemat! Tuonne on kyllä pakko suunnata sit ku jossain vaiheessa saan aikaiseksi lähteä Irlantiin :D Rakastan just tollasia jyrkkiä kallioseiniä, merenrantaa ja sellasta, joten tajuut varmaan miks nääki kuvat on musta niin upeita (plus oot kyl hyvä kuvaamaan) :)

  ♥: Linda/Revontulipalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja todellisuudessahan nää on tietenkin vielä upeampia! ;) Voi kiitos!

   Poista
 2. Määä en kestä! Niin ihanan näköistä, tuijotan vaan tätä ruutua suu auki.. Sun matkapostaukset on kyllä niin kivoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi että, kiitti Emmi! Ihanaa kuulla että tykkäät! :-D

   Poista