IHANA KESÄ

Kesä merkitsee mulle kesätöitä, mutta myös rentoutumista, hauskanpitoa, myöhäisiä iltoja, lentopalloa kavereiden kanssa, saunomista ja uimista, sekä juhlimista hyvien tyyppien seurassa. Kesä on ihanaa aikaa. Itseasiassa kesä onkin mun lempparivuodenaika. Tää onkin yks syy siihen, miks viihdyn Suomessa niin hyvin kesäisin. Vaikka kärsinkin ympärivuotisesta matkakuumeesta, kesäisin se ei vaan oo yhtä paha.

summer2

Kesällä mulla on kaikenkaikkiaan niin hyvä yleisfiilis. Hymy on herkässä, eikä ne huonommatkaan päivät tunnu niin huonoilta. Johtuneeko se sitten riittävästä D-vitamiinimäärästä, jota me suomalaiset ei talvella saada, tai vaan siitä kesäfiiliksestä, joka kesän tullessa hiipii mun sieluun, on se vaan fakta, että kesällä elämä on paljon parempaa.

saunailta
summer

Suomi on mielestäni kesällä parhaimmillaan, vaikka kyllä mä tykkään talvestakin silloin, kun pääsen laskettelumäkeen. Ihanat, valoisat kesäyöt, kaunis ilta-aurinko ja jopa ne hemmetin hyttyset - on siinä vaan sitä jotain maagista, jota ei monessa paikassa oo. Maailmassa on paljon kauniita paikkoja, mutta mun mielestä me voitais välillä myös katsoa meidän Suomea toisesta näkökulmasta ja arvostaa sitä, koska onhan tää nyt kuitenkin aika makee paikka, varsinkin kesäisin.

tacosalad

Meidän vuodenajat tekee kesästä vielä paremman. Kylmän, pitkän talven jälkeen, kun kevät saapuu nurkan takaa ja asfaltti tulee näkyviin, niin onhan se aika ihanaa. Sit vielä, kun toukokuu vaihtuu kesäkuuks, silloin tietää, että siitä nää ihanat kesäpäivät ja kesäyöt alkaa! Nautitaan nyt tästä kesästä, vaikka välillä sataiskin - kyllä täälläkin aurinko välillä näyttäytyy ja silloin saa nauttia täysillä.

7 kommenttia

 1. Se on muuten niin harvinaisen totta, että pitää mennä kauas nähdäkseen lähelle. Suomi on aivan käsittämättömän ihana maa, mutta aiemmin mulla oli suorastaan polttava tarve ja halu päästä täältä pois. Utahissa vietetyn ajan jälkeen Suomi tuntui jotenkin ihanan erilaiselta ja ymmärsi, miten hyvin meillä asiat lopulta onkaan (vaikka Utahin syksyä tuskin voittaakaan yhtään mikään). Etenkin kesä on aivan käsittämättömän ihanaa aikaa - ja toisaalta, maisemat talvisin on jotain aivan uskomatonta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa! Suomi on ihana ja monet ei osaa arvostaa miten hyvin meillä asiat täällä on. Kyllä mulla on matkakuumetta melkein koko ajan, mutta silti on ihanaa palata Suomeen. Utahin syksy on kyllä upea! :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä salaattia!

  http://pupun-ruokaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös? Perus tacosalaattia se on, mutta niin hyvää! :)

   Poista
 3. Kesä on niin ihana vuoden aika <3 Vaikka on monesti huonoja ilmoja ja sataa, niin silti nää ihanat lämpimät kesäpäivät on vaan niin parasta! Kivan kesäisiä kuvia oot ottanut tähän postaukseen :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana blogi! Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista