IRLANTI OSA 4 / DINGLE PENINSULA & LIMERICK

Tiedän kyllä, ettette saa tarpeekseenne mun matkapostauksista hihhii. Tässä siis vielä toinen postaus Irlannista. Kuten ehkä jo ymmärrätte, Irlannilla oli paljon tarjottavaa - paljon enemmän kuin mitä kuvittelin. Mutta, kun kuvia on tuhansia, niin kyllähän matkapostauksiakin pitää olla useampia. ;-)

Traleessa vietettiin kaksi yötä. Ekana päivänä kierrettiin Ring of Kerry ja toisen yön jälkeen lähdettiin ajamaan kohti Dingleä ja Dinglen niemimaata. Dinglessä käytiin parissa putiikissa ja ehdittiin myös käydä kahvilla pienessä, aivan ihanassa kahvilassa. Kahvilan omistaja oli tosi rento, keski-ikäinen äijä ja tää kahvila oli siis tosi siisti! Takapihalla sijaitsi muutama istumapaikka ja se oli täynnä kukkia ja puskia. Vessana toimi puutarhassa sijaitseva ulkohuussi, jonka seinälle oli ripustettu suuri Lady Gaga -juliste, haha! Aika cool mesta, harmi vaan etten muista sen nimeä.

Dinglestä lähdettiin kiertämään Dinglen niemimaan (The Dingle Peninsula) ympäri. Taas kerran saatiin nähdä aivan upeita maisemia. Kiemurtelevia teitä ja upeita kallioita ja ihan hitosti lampaita, tietenkin... Siis vau.

Kierreltiin niemimaata muutama tunti, ennen kuin palattiin takaisin Dingleen syömään. Syötiin muuten maailman parasta ''sea food chowderia'', eli kalakeittoa The Dingle Bar -nimisessä pubissa. Annan kuvien taas puhua puolestaan... ;-)

dingle
IMG_0734
sheep_ireland
horse_ireland
dingle_peninsula
IMG_0774
dingle_peninsula_ireland
dingle_peninsula_ireland2
inchbeach_ireland
inch_beach_ireland

Illalla lähdettiin kohtia Adarea, joka on Limerickin lähellä sijaitseva pieni kylä. Adaressa yövyttiin kaksi yötä ja yhtenä päivänä käytiin myös Limerickin keskustassa, sekä siellä sijaitsevassa linnassa. Tää linna ei ollut mun mielestä kovinkaan mielenkiintoinen, mutta aluuella sijaitsevasta tornista oli aika huiput näköalat Limerickin ylle! Päädyttiin myös pienen kaupan kautta joen varrelle nauttimaan piknikistä. Illaksi varattiin pöytä Blue door -nimisestä ravintolasta, josta sai aivan taivaallista ruokaa!  Adaressa ei sen enempää aikaa vietetty, vaan heti seuraavana aamuna lähdettiin ajaen kohti Cliffs of Moher -kallioita, joten siitä lisää seuraavassa Irlanti-postauksessa...

limerick_ireland
limerick
limerick_2
limerick_picnic
limerick_eire
limerick_city
picnic

10 kommenttia

 1. Noihin maisemiin kun itsekki joskus pääsis <3 Ihania pikkukyliä, lampaita ja tuo ranta! Vau :) Todella onnistuneita kuvia oot ottanut. Sun matkapostauksia on aina ilo lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sulle, ihanaa että jaksat kommentoida niin ahkerasti! <3 Ja kyllä sä vielä ehdit, suosittelen tosiaankin käymään tuolla! Ihana kuulla! :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän näköistä! Oi miksi en käynyt Irlannissa aupparoinnin aikana? Englannista sinne olis päässy niin helposti ja halvalla. Mut ei auta ku lähteä reissuun joskus myöhemin... :D Hitsi ku matkakuume on taas ihan huipussaan näiden kuvien jälkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös! Vaikka olihan siellä tietenkin vielä kauniimpa kuin mitä kuvissa ;) Harmi, että nyt vasta tajusit tuon, mut hei - kyllä vielä ehtii, eihän Irlanti minnekään katoa! :D

   Poista
 3. Tämä ei missään tapauksessa muuta kuin vahvista mun ajatusta siitä, että Irlantiin on päästävä. Se on ollut meillä listalla jo pidemmän aikaa, mutta täytyy tosissaan ottaa kaikki mahdolliset suostuttelukeinot käyttöön nyt! :-D Mielettömiä kuvia, jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mullaki oli pitkään semmonen fiilis, että kyllä siellä joskus pitäis käydä ja sit tulikin oiva tilaisuus lähteä ja kyllä Irlanti ylitti mun odotukset täysin! Suosittelen ehdottomasti! Kiitos sulle! :--)

   Poista
 4. Irlanti on kyllä aina ollut mulle Islannin jälkeen joku sielunmaisema: pikku pubit, upeat maisemat ja pikku kylät. Syksyllä ois tarkoitus lähteä valtaamaan Irlantia ekaa kertaa :--) Ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tosi idyllinen ja kaunis paikka. Irlannissa oli tosiaan just tollasta! Paljon pikkusia pubeja, pieniä värikkäitä kyliä ja niin upeita maisemia! Voi kuulostaa ihanalta, hauskaa reissua sulle sit! Kiitos <3

   Poista
 5. Vitsit kuinka ihania kuvia! <3 Mun Irlanti-kuume vaan kasvaa näitä katsellessa! Syksyllä on suuntana Edinburgh, mutta pian on kyllä pakko päästä noihinkin maisemiin! Oih! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos Ulla! Edinburghissa olis kyllä upeaa käydä, eikä sieltäkään niin pitkä matka oo Irlantiin ;)

   Poista