SYKSYINEN VAASA

Oon pian kuukauden asuskellut täällä Vaasassa ja kuten oon täällä aiemminkin maininnut, niin kyllä täällä on kiva olla ja tää paikka alkaa tuntumaan ihan kodilta. Nyt, kun lehdetkin ovat vaihtaneet väriä, niin ai että - on täällä kyllä niin kaunista! Eri väreissä loistavat puitten lehdet ja paistava aurinko saavat mut tosi hyvälle tuulelle, fiilis sen kun paranee ja pyöräileminenkin tuntuu entistä kivemmalta. Mä päätin eilen ottaa kameran käteen ja menin napsimaan muutamat kuvat näiltä mun uusilta hoodeilta. Siis ah, katsokaa nyt noita värejä!

IMG_3480
IMG_3475
IMG_3473
IMG_3467
IMG_3486

Mun on kyllä pakko täällä vielä mainita, että mä nappasin itselleni töitä Tokmannista! Oon kyllä tosi iloinen, että tää mun aktiivinen työnhaku vihdoin palkittiin. Saan alkaa säästämään matkakassaakin varten ja ehkä jopa pääsisin talvella johonkin ihanaan, lämpimään paratiisiin... Ens viikko tuleekin olemaan mun osalta todella hektinen töitten aloitettuani, mutta yritän silti pitää tätä blogiakin pystyssä parhaani mukaan. ;-)

Ps, nyt ihanat lukijat, heittäkääpä mulle ideoita postauksia varten! Jos sulta siis löytyy postausidea- tai toive, niin anna tulla vaan! Yritän sitten toteuttaa toiveitanne tässä syksyn varrella. Tai kertokaa edes, mitä haluaisitte nähdä lisää täällä blogissa? Reseptejä, videoita, tai jotain ihan muuta?

xx, Milla

7 kommenttia

 1. Siis ah noi värit! Sitten tykkään kana tosta kub tos yhdes kuvas noi heinät on lähellä ja muuten asiat on kaukana ja toi lenkkarikuva on kans kiva ja värikäs x3.

  creamycloudycastle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ja sitten mun on siis vaan ihan pakko lisätä tähän kuinka ihana musta on kun ton puun lehtevän latvan varjo osuu tohon vaaleaan seinään. Siis toi kontrasti siinä on vaan niin ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha voi että kiitos sulle näistä kommenteista! :--D

   Poista
 3. Ihania kuvia, Vaasa on kyllä kiva kaupunki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Julia! Joo, tykkään tästä kyllä tosi paljon! :)

   Poista