Sisällön tarjoaa Blogger.

FROM PASTEL BEAUTY

* Yhtesityössä Pastel Beauty
IMG_4078

Syyskuun lopussa sain ihanan mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Pastel Beauty -kosmetiikkaverkkokaupan kanssa, josta olin todella innoissani! Pastel Beauty on uusi ja myös edullinen verkkokauppa, josta löytyy mm. Milanin, L.A. Girlin ja Beauty UK:n tuotteita. Postauksen lopusta löytyy myös alekoodi kyseiseen verkkokauppaan!

IMG_4116

Sitten koitti se päivä, kun sain hakea paketin postista ja ai että, miten innoissani olinkaan! Eniten odotin Milanin nestemäisiä huulipunia, enkä kyllä turhaan - nää on niiiiiin ihania. Ja nää tuoksuukin ihan suklaalle ja karkille, nam. Sain testiin yhden Milani Amore Mattallics lip cream -huulipunan sävyssä #01 Chromattic Addict, sekä kaksi Milani Amore Matte lip cream -huulipunaa, sävyissä #11 Precious ja #12 Loved. Nämä ovat myös 100% cruelty-free, joka on tietysti aina hyvä asia!

IMG_3409
Chromattic Addict, Precious ja Loved - Todellisuudessa sävyt taittuvat hieman enemmän ruskeaan.

Milanin nestemäisistä huulipunista mulla ei oo mitään pahaa sanottavaa. Pysyvyys on oikein hyvä, nää levittyy kauniisti, eikä jätä huulille semmosta ällöttävää tahmeaa tunnetta, jota itse inhoan. Nämä ovat mielestäni aivan ihanan sävyisiä! Tää oli myös mun eka kokemus metallisesta nestemäisestä huulipunasta ja hyvä ensikokemus olikin. Rakastuin näihin täysin!

IMG_4144

Paketista löytyi myös kolme ylläolevassa kuvassa näkyvää tuotetta: L.A. Girl -silmänrajaustussi, Technic Get Gorgeous highlighter, sekä Jordanan luomiväripaletti.

L.A. Girl Fineline -silmänrajaustussi  lupaa pitkäkestoisen ja tarkan lopputuloksen. Tällä on helppo tehdä tarkat ja ohuet rajaukset, mutta ei tää kauhean pitkään kestä, ennen kuin rajaukset alkaa haalistumaan pois. Muistuttaa mielestäni Maybellinen Master Precise -silmänrajaustussia, joka ei mulla päätynyt lemppareihin. L.A. Girlin peiteväreistä oon tykännyt paljon, joten tää silmänrajauskynä tuotti pienen pettymyksen.

IMG_3388

Technic Get Gorgeous highlighter vaikutti ensikosketuksella kivalta, mutta kun levitin tätä kasvoille, niin huomasin että sävy oli mulle aivan liian liila/valkoinen. Itse tykkään enemmän samppanjan/ihon sävyisistä highlightereistä, joten jatkossa taidan käyttää tätä ennemmin  luomivärinä.

Jordana Powder Eyeshadow -luomiväripaletti oli positiivinen yllätys. Mun odotuksen tästä ei ollut kauhean korkealla, mutta itseasiassa pysyvyys ja pigmentti olivat parempia, mitä ensiksi luulin eli tuun kyllä käyttämään tätä jatkossakin. Kyseinen luomiväripaletti on myös tosi edullinen, mutta hinta-laatusuhde on kyllä ihan kelpo. Paketti ei oo ehkä paras mahdollinen, mutta halpaan hintaan nähden ihan hyvä ja jämäkkä - ei siis mikään pilipali. :-)

*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *

Kaiken kaikkiaan otan nämä tuotteet avosylin käyttöön. Voin lämpimästi suositella Pastel Beauty -verkkokauppaan, sieltä kun tosiaan löytyy edullisia ja hyvälaatuisia tuotteita, varsinkin Milanin tuotteet vaikuttavat kaikki ihanilta! Ja toimituskin on nopea ja ilmainen. :-)

Halutessanne voitte käyttää koodia MILLA jolla saatte 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista.  

10 kommenttia

  1. Kyseisestä verkkokaupasta löytää kyllä vaikka miten kivoja kosmetiikkatuotteita!<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin löytyykin! Tykkään Pastel beautystä kyllä tosi paljon! :-)

      Poista
  2. Siis toi highlighter näyttää kyllä täydelliseltä just mun kalpealle iholle! :-D Ompa ihanan näköisiä meikkejä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei ehkä sun pitäis sitten kokeilla sitä! Se antaa kyllä ihanan hehkun, mutta mun kasvoille se oli ihan liian vaalea :-D

      Poista
  3. Nuo huulituotteet ovat aivan upean sävyiset! <3 Ootko käyttänyt NYX:in huulituotteita? Osaisitko verrata niitä ja Milanin tuotteita, onko niissä huomattavaa eroa? :)

    There will be sunshine

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo eikös ookkin, oon ihan rakastunut niihin! <3 Joo, oon myös käyttänyt NYXin huulituotteita ja niistäkin tykkään kyllä. Aika samantapaisia molemmat, joten mitään suurta eroa en oo huomannu - molemmat tuntuu ja pysyy mun huulilla hyvin :-) Tosin NYXillä ei vissiin oo tuollaisia metallisia huulipunia, joita Milanilla on :-D

      Poista
  4. ihania tuotteita kyllä kaikki, varsinkin nuo milanin huulituotteet näyttää aivan ihanilta!! tosi kivat sävyt, ja varsinkin toi metallinen ois kyllä kivaa vaihtelua omien huulipunien joukkoon :') myös tuo highlighter on tosi kivan näköinen noin paletissa, harmi ettei se ollut sun iholle sopiva :/

    http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nuo Milanin jutut oli kyllä ihan lemppareita! Tuo metallinen oli kyllä just kviaa vaihtelua ''tavishuulipunien'' sekaan :-D Joo, olin kyllä innoissani siitä, mutta harmi sitten ettei se mulle sopinut..

      Poista
  5. Noi milanin huulituotteet on yksinkertasesti vaan parhautta ja ne tuoksuu niiiin hyvälle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi ihania ja se tuoksu... nam ! <3

      Poista