TÄN VIIKON RISUT JA RUUSUT

Blogeissa on kierrellyt listoja, joissa kerrotaan sen hetken risut ja ruusut. Koska oon itse kova listojen tekiä ja tykkään tännekin jakaa sen hetken positiviiset jutut, niin ajattelin, että miksen heittäisi mukaan muutaman risunkin. Koska eihän elämä oo täydellistä, jos joku niin saattoi kuvitella. Välillä on niitä huonompiakin hetkiä, mutta loppujen lopuksi mun negatiivinen lista jäi aika lyhyeksi. Eli nyt luvassa tämän viikon risut ja ruusut!

IMG_4416
IMG_4461
IMG_4445

- Auton ikkunoiden raaputtaminen! Ja varsinkin kiireessä! Se on kyllä yks asia, jonka jättäisin mielelläni tekemättä.
- Liukkaat tiet. Nyt saa kyllä olla erityisen varovainen, kun ajaa, koska tiet ovat tosi liukkaita. Pyörälläkin kulkeminen saattaa vaikeutua jonkin verran, varsinkin kun kouluun mennessä on pitkä ylämäki.
- Mä en tiedä miksi, mutta mun musiikkisysteemi autossa ei toimi kunnolla. Voi johtua mun surkeasta aux-kaapelista, joten pitäisi mennä ostamaan uusi ja katsoa, että paraneeko ääni. Kuljen kuitenkin Vaasan ja Uudenkaarlepyyn välillä aika usein, joten olisi kiva saada kuunnella musiikkia ilman korvakuulokkeita! Nää on nyt näitä first world problems...

IMG_4419
IMG_4454
IMG_4456-2
IMG_4441

+ Keskiviikon haalarihölkkä! Käveltiin ympäri Vaasaa muitten fuksien kanssa ja saatiin vihdoin vetää yllemme opiskelijahaalarit, jota oon itse ainakin odottanut innolla. Itse haalarihölkkä oli ehkä hieman tylsä, mutta kokemus sekin. Hölkän jälkeen skipattiin baariin lähteminen ja vietettiin loppuilta tyttöjen kesken korttipelien parissa.
+ Glögikauden avaus ja piparkakkujen nauttiminen!
+ Torstaina lähdin Vilman ja Veeran kanssa suositulle 23h kestävälle Triangeli-opiskelijaristeilylle satojen muitten opiskelijoiden tavoin ja voin sanoa, että oli kyllä huippuhauska kokemus! Mulla oli tosi hauskaa koko risteilyn ajan, vaikka perjantaina kärsittiinkin vähän huonommasta olosta, hmm... Oli hyttibileitä, käytäväbileitä ja baaribileitä, joten bileistä ei ainakaan ollut puutetta. :-D
+ Lucaksen kanssa vietetty lauantai-ilta. En ollut nähnyt Lucasta lähes viikkoon, joten oli ihanaa viettää aikaa kullan kanssa. Katsottiin uusin Walking Dead -jakso ja pitkästä aikaa Snakes on a Plane -leffa.
+ Uudet hauskat haalarimerkit, joita kertyi risteilyltä ihan kivasti. ''5/5''- ja ''Fries before guys'' -merkit tulevat näyttämään oikein kivoilta mun haalareihin ommeltuna, haha. Ajatelkaa, että näinkin pieni juttu voi tehdä arjesta hauskempaa!
+ Pian koittaa eka palkkapäivä sitten kesäloman ja innolla odotan, paljonko tilille tulee! ;-)
+ Kaikki uudet tulevat postaukset ja yhteistyökampanjat! Luonnoksissa lojuu läjä postauksia, jotka ovat viimeistä silausta vaille valmiita ja muutenkin blogimotivaatio on nousussa. Yhteistyökampanjoita tulette myös näkemään täällä lisää ja niistäkin oon tosi innoissani.
+ Vihdoin tännekin tuli lunta! Lumen narskuminen kenkien alla ja valkoiset maisemat ovat kyllä ihania juttuja!

Kuvat: Emmi ja Emmiina

12 kommenttia

 1. Ihanan jotenkin pirteitä ja raikkaita nämä kuvat!
  http://yovencie.wixsite.com/post

  VastaaPoista
 2. Hauska postaus! Itsekin rakastan sitä, kuinka lumi on tullut tänne. Harmi vain, että kohta se sulaa pois :<

  Kivanoloinen blogi sulla muuten!

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ada! <3 Jep, täälläkin on vielä lumen kanssa on-off -suhde :(

   Poista
 3. Ihania juttuja ♥ Niin muutamiin negoihin kuin positiivisiinkin voin samaistua 8) Varsinkin tuohon bloggaukseen liittyvään kohtaan, mullakin on yhteistöitä, luonnoksia ja se bloggauksen into nousussa! Tuntuu niin hyvälle blogin suhteen mikä on mahtavaa kun kesällä se kaikkki into ja se blogin sisältö ja ymmä ymmä tuntui olevan kadoksissa. Kuvat ovat myös upeita ja ihanassa ja mielenkiintoisessa ympäristössä otettu.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Kiitos kivasta kommentista Kata! :-D

   Poista
 4. Vau miten upeet kuvat! Super hienot :')<3 Ps. Palkkapäivä = paras päivä ;)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat tässä postauksessa! Tilipäivä on ehdottomasti paras päivä kuukaudessa! Itseä jännittää aina, että mitä se palkkalaskelma näyttää, kun tulee vain kerran kuussa tili :-D Onneksi tässä kuussa tulee vielä veronpalautuksetkin!

  http://jasmminemaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jasmine! <3 Haha jep, samaa mieltä oon! :-D

   Poista
 6. Eikä, näistä kuvista tuli kyllä tosi kivoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tuli, tykkään kovasti, kiitokset sulle ja Emmiinalle! <3

   Poista