KAIKKI HYVIN

Pian on joulu, pian pääsen Rukalle laskettelemaan hyvien tyyppien kanssa, lennot Thaimaahan on varattu, kirjanpidon kokeesta tuli täydet pisteet ja muutenkin elämä vaan rullailee silleen tosi hyvin just nyt. Palaset on paikalleen ja mulla on kaikki hyvin.

IMG_4546

Töitä piisaa ja kouluakin on ihan tarpeeksi, mutta kun tietää mitä kaikkea kivaa häämöttää edessä, niin kyllä sitä vaan jaksaa tsempata paljon paremmin. Odotan innolla jouluaattoa, sitä kun työpäivä on purkissa ja saan ajaa kotikotiin perheen luokse nauttimaan kaikesta ihanasta, mikä jouluun kuuluu.  Joulusta puheen ollen hankin itselleni joululahjan, eli eilen kävin ottamassa mun neljännen tatuoinnin!

IMG_4589

Odotan myös sesongin ekaa Ruka-reissua. Lähdetään kavereiden kesken viettämään uuttavuotta Rukalle ja saankin viettää siellä reilun viikon. Kun kaverit lähtee kotia kohti uudenvuoden juhlinnan jälkeen niin perhe tulee sinne lomailemaan. Toisin sanoen saan viettää reilun viikon niiden ihmisten kanssa, joita näkisin mielelläni useammin, nyt kun asustelen täällä Vaasassa.

IMG_4580

Mun mielestä on myös superkivaa selailla hotelleja meidän tulevaa Thaimaan-matkaa varten, haha. Varasin myös pari päivää sitten lennot Bangkokista Chiang Maihin, eli se on sitten meidän eka stoppi Thaimaan reissulla. Sitten Krabille viikoksi ja Bangkokissa vietetään pari viimeistä päivää, ennen kuin lennetään takaisin Suomeen. Mä en malta odottaa!!

IMG_4582
Mun piti tehdä siisti lista kaikista positiivisista jutuista, mutta jotenkin tämmöinen höpinäpostaus rullas paljon paremmin... :-D Mites teillä menee just nyt? xx, Milla

4 kommenttia

 1. Pääsispä itsekin johonkin ulkomaille edes minireissulle.. mutta innolla ootan sun matkapostauksia Thaimaasta ♥ ja höpinäpostaukset välillä ovat ihan parhautta!

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä sä vielä ehdit! Ite teen tosi kovasti töitä, että pääset lähtemään! Mutta välillä kyllä pitää ottaa pieni irtiotto arjesta ja lähteä johonkin! :-) <3

   Poista
 2. Olipas ihana lukea tämmöistä positiivista tekstiä! :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja nätti asu sulla tässä! <3

  https://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista