KEHYKSET EUROLLA

Yhteistyössä Instrumentarium.
IMG_4752
IMG_4747

Julkaisin aiemmin postauksen Instrumentariumin Trendwalk-kampanjasta ja nyt tämä yhteistyö saa jatkoa! Käytiin Emmiinan kanssa Instrun liikkeessä täällä Vaasassa Rewell Centerissä kokeilemassa erilaisia kehyksiä yhteistyön merkeissä. Instrumentariumilla on tällä hetkellä suuri valikoima kehyksiä ainoastaan eurolla ja tulikin kokeiltua kaikennäköisiä kehyksiä, joita ei ehkä muuten olisi tullut kokeiltua.

Tutustumalla erilaisiin kehyksiin huomaa kyllä hyvin, minkälaiset kehykset sopivat kasvoille ja minkälaiset eivät sovi sitten yhtään. Myyjätkin olivat todella ystävällisiä ja näyttivät meille myös todella erikoisia ja räväkkäitä laseja!

Oonkin täällä blogin puolella aiemminkin kertonut, että itse käytän mieluummin piilareita kuin laseja, vaikka haluaisinkin käyttää laseja useammin. Mulla on vaan paljon parempi ja itsevarmempi olo piilarit päässä, johtuen ehkä siitä, etten oo tottunut laseihin yhtään... Pitäisi yrittää käyttää laseja useammin ja totutella niihin, ettei koko ajan tarvitsisi ostaa lisää piilareita ja että silmätkin saisivat välillä levätä siitä jatkuvasta piilareiden käytöstä.

IMG_4736-2
IMG_4725

Löysin joukosta tuommoiset kuvassa näkyvät todella simppelit, mutta trendikkäät kehykset. Tykästyin näihin heti, vaikka nämä ovat samantyyliset kuin ne, mitkä jo omistan. Mulle ei mielestäni sovi mitkään räväkät, paksut kehykset, vaan just tämmöiset sirot ja simppelit! Minkälaisista kehyksistä te tykkäätte? :-)

2 kommenttia

 1. Euron-kehykset ovat muuten kyllä jees, mutta itellä näkö on niin huono, että linssit tuovat monta satasta hintaan :( Itteäkin miellyttävät yksinkertaiset, tummat ja suhteellisen suuret kehykset - tosin joillekin passaavat ne pinkillä leopardikuosilla varustetut kissarillit :D

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ne linssit tietenkin nostavat sitä hintaa aika paljon :-/ Kiva kuulla, ja tottahan se on että joillekin sopii tosi hyvin räväkkäämmät kehykset, mutta mulle ei! :-D

   Poista