MORPHEN MEIKKISIVELTIMET

Voisin melkein myöntää, että tää on semmoinen ''Youtube made me buy it'' -ostos! Innostuin tammikuun alussa katselemaan meikkivideoita ja siellä tulikin vastaan mulle ennestään tuntematon merkki, Morphe, jonka meikkisiveltimiä kehuttiin niin paljon, että oli pakko tilata Beautybaysta muutama!

IMG_5232

Nämä olivat todella edullisia ja yhteishintaa näille kolmelle taisi tulla vähän päälle 20 euroa, joka on mun mielestä tosi hyvä hinta kolmelle meikkisiveltimelle. Nämä näyttävät mun mielestä tosi kivoilta ja tuntuvat myös hyvälaatuisilta, sekä pehmeiltä. Karvat ei lähde repimälläkään irti! Beautybayssäkin näillä siveltimillä oli tosi hyvät arvostelut ja mä oon semmoinen nettishoppailija, joka aina lukee niitä arvosteluja, oli kyseessä sitten hotellit tai siveltimet. :-D

IMG_5256

Tuota viistopäistä sivellintä, eli M104 oon käyttänyt eniten tähän asti. Tällä saa aikaan kivan ja luonnollisen puuteri-contourin viistopäisen muotonsa ansiosta. Siihen tarkoitukseen ostiksin tämän ja hyvin on hoitanut hommansa tähän asti! Pari karvaa höröttää eri suuntiin kuin muut karvat, mutta se on niin pieni asia ettei se ainakaan mun meikkaamiseen vaikuta.

IMG_5252

Paksun ja kompaktin M439-siveltimen ostin meikkivoiteen levittämistä varten, mutta en oo vielä ehtinyt testaamaan tätä. Oon aiemminkin kertonut, että meikkaan arkisin pelkästään ripset ja kulmat, varsinkin näin talvella, joten käyttöön tämä sivellin ei ole vielä päässyt! Tosin tämä on näistä kolmesta ehkä parhaimman tuntuinen, joten odotan innolla tämän testaamista.

IMG_5246

Pienin näistä kolmesta, eli MB23 oon käyttänyt luomivärien blendaamiseen. Tää oli ehkä hieman suurempi kuin mitä kuvittelin, mutta on kuitenkin toiminut oikein hyvin tässä tehtävässä. Mulla ei ollut ennestään kunnon ''luomiväriblendaajaa'', joten tämä oli ihan hyödyllinen hankinta.

Mulla on aiemmin ollut käytössä RealTechniquesin ja EcoToolsin siveltimiä, jotka tulevat myös jatkossa olemaan kovassa käytössä, mutta nämä Morphen siveltimet olivat kyllä hyvä lisä mun sivellinkokoelmaani. Onko teillä kokemuksia Morpesta? xx, Milla

2 kommenttia

 1. Voi että, sulla on kiva blogi! Jään seurailemaan :)

  Mulla on entuudestaan Morphelta M441, joka on loistava luomivärin häivyttämiseen! Toinen luotto Morphelta on M160 silmänrajauksiin.
  Plussaa vielä se, että on hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooi, kiitos paljon Annika ja tervetuloa seurailemaan! :-D Oonkin kuullut paljon hyvää tuosta M441-siveltimestä! Morphe on kyllä hinta-laatusuhteeltaan tosi hyvä! :)

   Poista