NEW GLASSES

Joulukuussa sain mahdollisuuden tehdä pari yhteistyötä Instrumentariumin kautta ja sitä kautta sain hankittua itselleni parit uudet rillit. Mun edellisistä silmälaseista lähti sanka irti ja no, kunnon hyvälaatuisia aurinkolaseja en itseasiassa oo ikinä omistanut, joten nämä tuli todellakin tarpeeseen!

IMG_4900
IMG_4906

Silmälasit sopii mun kasvoille paljon paremmin kuin edelliset, jotka olivat mulle vähän liiankin suuren. Nää pysyy päässä ja tuntuu hyviltä, joten näissä mä viihdyn. Vihdoin mulla on lasit, joista ihan oikeasti tykkään! Heti tuli paljon itsevarmempi olo silmälasit päässä.

Aurinkolaseista tulee varmasti olemaan paljon iloa pian koittavalla Thaimaan reissulla. Mulla on aiemmin ollut käytössä perus vaatekauppojen halppislasit, jotka ainakaan mulla ei kauheaan pitkään kestä käytössä. Joko sangat menee ihan löysälle tai lähtee kokonaan irti, haha. Nyt on kuitenkin kunnon arskat, jotka varmasti kestävät pidempään! :-) Tykkään näistä hurjan paljon, nää on niin coolin näköiset ja vähän erilaiset kuin mitä yleensä näkee!

Mitäs mieltä te ootte näistä? Itse tykkään ainakin superpaljon! xx, Milla

11 kommenttia

 1. Todella kivannäköisiä laseja! Etenkin arskat 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata! Jep, nuo arskat oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä! :-D

   Poista
 2. Superkivoja! Mä koitin myös tuon tyylisiä kun omat hain, mutta löysin vielä vähän paremmat! Noi sopii sulle varmasti tosi hyvin ♥

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Emmi! Noni, kiva että säkin löysit hyvät lasit! :-D

   Poista
 3. Molemmat lasit ovat ihan superkivannäkösiä, varsinkin nuo arskat! :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini! Oon itsekin tosi tyytyväinen näihin! :-)

   Poista
 4. Tosi kivan näköisiä molemmat lasit! :) Ääh tulee kauhee tarve hankkia uudet silmäsalit kun ihasteli noita sun :D ps. Tosi kivalle vaikuttaa sun blogi, jäin ihan seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viisi! Haha, ei sitten muuta kuin hankkimaan uudet rillit ;D Ihana kuulla, tervetuloa seurailemaan! <3

   Poista
 5. Superkivat lasit ja noi aurinkolasit on vieläkin ihanammat! <3 Täytyis itsekin metsästää täydelliset arskat jostain :-D

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih kiitos, nää arskat on kyllä aika coolit! ;D

   Poista
 6. Oi vitsi, ihan törkeen kivat noi molemmat! Mulla ei itselläni oo silmälaseille tarvetta, mutta oon jopa haaveillut sellaisten vastuksettomien 'ulkonäkölasien' hankkimisesta. Niin kivalta ne näyttävät! Ja noilla aurinkolaseilla sitten kelpaakin ;-)

  VastaaPoista