TAVOITTEITA JA UUSIA HAASTEITA

Mä asetan itselleni mieluummin tavoitteita ja haasteita kuin uudenvuodenlupauksia. Tällekin vuodelle mulla on uusia haasteita ja erilaisia tavoitteita, joita haluaisin tässä vuoden aikana yrittää toteuttaa - semmosia juttuja, joihin haluan panostaa.

IMG_0278

Haluan panostaa mun hyvinvointiin. Tähän kuuluu kaikki ne treenit, ruokavalio ja yleisesti siitä hyvinvoinnista huolehteminen. Haluan kuunnella omaa kroppaani, välttää stressiä ja myös pitää rentouttavia taukoja kaikesta. Haluan, että tästä tulee rutiini ja että mä voin hyvin. Haluan liikkua säännöllisesti, mutta myös antaa itseni levätä silloin kun tarvitsen sitä. 

Musta tuntuu, että se ihan oma tyyli on mulla vielä vähän kateissa. Pikkuhiljaa alan tuntemaan, mistä tykkään ja mitä haluan päälleni pukea, mutta tänä vuonna haluan tehdä kunnon vaatekaappiremontin - tyhjentää vaatekaappi kaikesta turhasta ja hankkia sinne semmoisia ajattomia vaatteita, jotka toimii keskenään hyvin. Haluan oppia tuntemaan mun oman tyylin ja rakentaa vaatekaappia sen mukaan ja minimalisoida sitä vaatemäärää. Ainakin tiedän että tykkään mustasta vaatteissa, nimin. ''löytyykö tätä mustana?''.

IMG_0266

Haluan nähdä ja kokea uutta. Lisää reissuja, hauskoja seikkailuja ja uusia kokemuksia, niitä haluan myös tälle vuodelle! Viime vuonna pääsin ekaa kertaa Hongkongiin, Kiinaan ja Irlantiin. Helmikuussa lähden Thaimaahan, joten ainakin jotain uutta pääsen näkemään. Eikä tää nyt tarkoita ainoastaan niitä reissuja, vaikka ne onkin mulla suuressa suosiossa, vaan kyllä täällä kotonakin voi kokea uusia juttuja ja oppia uutta. Voisin testata uutta urheilulajia ja kokeilla uusia ruokalajeja!

Haluan kehittyä, niin bloggaamisessa kuin myös muissa jutuissa. Löysin nyt syksyllä joogan ilon ja haluan todellakin kehittyä siinä ja antaa sille lisää aikaa. Haluan myös kehittyä valokuvaamisessa ja kuvien muokkaamisessa. Haluan kehittyä ruoanlaitossa ja kosmetiikkajutuissakin. Aina on tilaa kehittyä ja oppia uutta - haluan antaa sille aikaa. Toki yritän myös panostaa kouluun ja kehittyä silläkin puolella, varsinkin semmoisissa aineissa, jotka todellakin kiinnostavat mua.

IMG_0265
Minkälaisia tavoitteita teillä on tänä vuonna ja mihin te aiotte panostaa? xx, Milla

12 kommenttia

 1. Tosi samanlaisia tavoitteita löytyy myös iteltä :) Nää on kivoja postauksia, laittaa aina miettimään omaa elämää ja mitä haluais muuttaa :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva postaus :) Itse otin tavotteeksi tänä vuonna opetella soittamaan kitaraa! Ollut jo pitkäaikainen "haave" ja nyt seen päätin toteuttaa :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Vähän samankaltasia tavotteita myös itselläni :) Tavotteena ois myös oikeasti panostaa tähän opiskeluun ja tehdä kaikkeni jatko-opiskelupaikan suhteen! Aivan upea tää sun blogin ulkoasu muuten nykyään! <3

  https://notttwice.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mustakin on paljon parempi nimetä haasteita kuin lupauksia, joista repii sitten stressiä... Mä haluan päästä matkustamaan ja tehdä kesällä jotain jännää (lue: luultavasti lähteä au pairiksi, taas XD) ja vaihtaa maisemaa vähäksi aikaa. Vois olla hyvä idea myös kokeilla rajottaa suklaansyöntiä, mutta ei kyllä pysty ellei ota tiukkaa linjaa sen suhteen. Hahah

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä postaus! Mulla on aika samantyyppisiä tavoitteita ja niistä munkin pitäis vielä kirjoitella :-)

  VastaaPoista
 6. Hyviä tavotteita alkaneelle vuodelle!! Tsemppiä niiden toteutukseen :) Sun blogissa on tosi raikas ulkoasu ja kuvat on ihanan valoisia ja hyvälaatuisia. Selailin muutamia postauksia taakseppäin ja sulla on ollut tosi hyviä postausideoita (mun ehkä tarvii varastaa muutama ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Janette mukavasta kommentista! :-) Ihanaa kuulla, että nää inspaa muitakin! :)

   Poista
 7. Mulla on täysin samoja tavoitteita itsellä!<3 :) Tsemppii myös sulle kaikkien toteutukseen :)

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, ja kiitos! Tsemppiä myös sullekin! :D

   Poista