MITEN VOIKAAN OLLA NÄIN ONNELLINEN?

Tiedättekö sen tunteen, kun tajuaa kuinka onnellinen onkaan? Se saa koko kropan hymyilemään sydämestä asti. Selasin tässä reissukuvia menneiltä matkoilta, vaihtarivuodelta ja myös niitä tosi outoja, mutta niin ihania kavereiden kanssa otettuja kuvia, ja tajusin miten hyvin mulla on asiat.

IMG_0011

Vastoinkäymisiä ja haasteita tulee aina silloin tällöin vastaan, mutta niistäkin selvitään. Mulla on ympärillä niin ihania ihmisiä, jotka auttaa jaksamaan vaikeidenkin tilanteiden keskellä ja semmoisia ihmisiä, jotka vaan tekee elämästä muutenkin miljoona kertaa parempaa.

Mulla on ihana perhe, mahtavia kavereita ja rakastava poikaystävä. Mulla on katto pään päällä, mahdollisuus matkustaa ja ruokaa keittiössä. Hanasta tulee puhdasta vettä ja voin käydä suihkussa vaikka kaks kertaa päivässä, jos huvittaa. Saan käydä koulua ja töihin voin ajaa omalla autolla. Pitkän päivän päätteeks kotona odottaa pehmeä sänky, jonne ryömiä ja peitto, jonka voin vetää päälle. Mä oon niin onnekas ja niin kiitollinen kaikesta! Pitäis aina muistaa se ja olla kiitollinen siitä, mitä meillä on.

IMG_0007

Välillä vitsaillaan, miten helposti innostun kaikesta pienestäkin, mut kun elämä vaan on niin ihanaa! Mukavaa viikonloppua teille kaikille, ootte ihania  xx, Milla

11 kommenttia

 1. Niin ihana postaus! Ihanaa viikonloppua sullekin (:

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus Milla! Ihanaa, että oot onnellinen & oot todellakin oikeessa siitä, että on hyvä muistaa olla kiitollinen siitä, mitä meillä on :)

  http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kiia! <3 Jep! Välillä on hyvä pysähtyä ja vaan arvostaa sitä, mitä meillä on :)

   Poista
 3. Onnellisuus on parasta♥ Niin ihanan positiiviset kuvat tässä postauksessa :') Ihanaa viikonloppua!♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos, tästä postauksesta tuli niin hyvälle tuulelle! Miten onnekkaita me todella ollaankaan ♥

  http://auringonlaskunoranssi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihanasta kommentista Seela! Jep, kyllä me ollaan! <3

   Poista
 5. Ihan huippu postaus! Nuo asiat tiedostaa, mutta silti sitä välillä sortuu pinnallisuuksiin, ja tajuaa unohtaneensa miten onnekas oikeasti onkaan. Kiitos tästä hyvän mielen boostista! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pinja-Eerika! Niimpä, totta! Ihanaa että voin inspata :) <3

   Poista
 6. Ihana postaus! ♥

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista