VINKIT KIVEMPAAN ARKEEN

IMG_5224
IMG_5116

+ Somejen selailu heti aamusta voi luoda hektisen ja hieman stressaantuneen fiiliksen, joten jätä sen puhelimen räplääminen suosiolla vähän myöhemmäksi. Hyvä nyrkkisääntö on, että tunti heräämisen jälkeen se puhelin saa olla rauhassa.

+ Laita lempparimusiikki soimaan heti aamusta! Mun mielestä on ihana laittaa heti aamusta, vielä sängyssä lojuessa, jotain kivaa ja rentoa musaa soimaan. Tällä hetkellä Ed Sheeranin biisit soi mulla melkein ympäri vuorokautta. :-D

+ Juo paljon vettä. Itse juon ison lasillisen vettä heti herättyäni, joka todellakin virkistää ja antaa hyvän startin päivälle. Päivän mittaan kannattaa muistaa hörppiä vettä riittävästi, näin aineenvaihdunta pysyy käynnissä ja kroppa kiitollisena.

IMG_5147

+ Elämä ei oo niin vakavaa, joten älä ota asioita liian vakavasti! Toki, meillä kaikilla on velvollisuuksia, deadlinejä ja muita juttuja, joita pitää noudattaa parhaansa mukaan, mutta ei aina voi onnistua. Ja hei, itselleen saa nauraa! Mä nauran itselleni koko ajan kun teen jotain noloa/tyhmää/ hassua :-D Lisää nauramista ja elämästä nauttimista!

+ Tähän lisään myös sen, että anna negatiiviset asiat mennä toisesta korvasta ulos yhtä nopeesti kuin ne tuli sisäänkin. Myös negatiiviset ihmiset ja valittaminen vievät ihan liikaa energiaa, ain't nobody got time for that. 

+ Treenaa tai käy joogassa. Vaikka tuntuis, ettei jaksais tai tekis mieli, niin se fiilis kovan treenin jälkeen on ihan pirun hyvä. Jos ei hikitreeni nappaa just nyt, niin suosittelen menemään joogatunnille.  Kroppa kiittää ja mieli pysyy virkeänä!

IMG_5226
IMG_5114

+ Hemmottele ja palkitse itseäsi. Välillä on ihan ok nauttia pitkästä kylvystä, kakkupalasta tai herkullisesta ravintolaillallisesta. Välillä tarvitaan pientä hemmotteluhetkeä, vaikka se oliskin vaan kasvonaamio illan päätteeks tai kahvittelutuokio kaverin kanssa, se on kuulkaas sitä arjen kultaa!

+ Muista arvostaa niitä arjen pieniä iloja, joita muuten löytyy vaikka kuinka paljon. Onnistunut smoothie, kuppi kahvia hyvässä seurassa ja kivat työkaverit ovat ihan arkisia juttuja, mutta ilman niitä arki ei vaan olis yhtä kivaa.

IMG_5182
Bombertakki, paita ja kaulahuivi H&M / Farkut Cubus / Kengät Vans

Onko teillä vinkkejä kivempaan arkeen? :) 

5 kommenttia

  1. Tähän olit listannut kyllä juurikin sellaisia arjen iloja ja kultaisia hetkiä jotka pitäisi muistaa! Veden juonti on tosi hankalaa täällä ja yritän juurikin kiinnittää tänä vuonna siihen erityisesti huomiota, se meinaa unohtua kun kello käy kovaa vauhtia eikä huomaa ajan kulua, lähdenkin tästä juomaan sitä vettä kun oon taas unohtanut:'D

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat ja vielä ihanemmat vinkit! :-) joka kohta on kyllä totta, ja itsellä on kyllä paha tapa tuo puhelimen räplääminen heti herättyäni!

    VastaaPoista
  3. Nää vinkit on niin totta ja oikeasti jokaisen pitäis yrittää noudattaa näitä! Ihania kuvia myös! :)

    VastaaPoista