Sisällön tarjoaa Blogger.

6 X SOMETHING NEW

Helmikuussa tuli tehtyä parikin ulkomaanreissua ja sieltä toki tarttui mukaan vähän sitä sun tätä, mutta nyt ajattelin tulla esittelemään parhaat ostokset Thaimaan ja Budapestin reissuilta!

IMG_5451

Bangkokissa ollessamme käytiin kiertelemässä MBK Centerissä, jossa oli ihan järjettömän suuri valikoima vaatteita, kenkiä sun muuta. Siellä oli kyllä helppoa eksyä, haha. Oli kuitenkin ihanaa viettää päivä viileässä ostarissa, kun ulkona oli ahdistavan kuuma. Mukaan tarttui tämä aivan ihana ja tyylikäs musta reppu, joka mun mielestä käy niin arjessa kuin juhlassa - sen verran kaunis tää on. Thaimaassa tuli tietenkin tingittyä hinnasta ja loppujen lopuksi tämä tarttui mukaan noin 15 eurolla. Tää oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä!

IMG_5464

Budapestissä vierailtiin WestEnd -ostoskekuksessa, josta löytyi tosi paljon kivoja kauppoja. Meillä oli tosin vain pari tuntia käytettävissä tuolla, koska sitten pitikin kiirehtiä kohti tatuointistudiota. Siinäkin ajassa ehdittiin kuitenkin shoppailemaan vähäsen! :-) Bershkasta ostin mom jeansit, joita esittelinkin aiemmin tässä postauksessa. Hintaa näille jäi vajaa 30 euroa, joka on mun mielestä aika edullinen hinta näin kivoista ja hyvin istuvista farkuista.

IMG_5490
IMG_5818

New Yorkerista tarttui mukaan slip on -tyylinen mekko, jota en vain voinut jättää kauppaan roikkumaan. Saa nähdä milloin mä tämän laitan päälle, mutta uskon että ainakin kesällä tälle tulee viimeistään käyttöä. Mekko on tosi erilainen verrattuna vaatteisiin tai edes mekkoihin, joita yleensä ostan, mutta se vaan sopi niin ihanasti päälle ja sen erikoinen väri veti mut puoleensa! Hintaa tälle oli noin 20 euroa. Mekon lisäksi New Yorkerista ostin mustan tyylikkään topin, sekä mustat slip on -kengät. Toppi oli 7 euroa ja kengät 10 euroa, joten ei todellakaan mitään päätä huimaavia hintoja. :-D

IMG_5465

Lentokentän taxfree-myymälästä ostin myös kauan himoitsemani Burberryn The Beat -hajuveden. Pohdin pitkään muutamien hajuvesien välillä, mutta lopulta tämä tarttui mukaan. Mulla on ollut tätä joskus pari vuotta sitten, mutta on se vaan vieläkin aivan yhtä hyväntuoksuista! Hintaa oli noin 50 euroa.

Mitä tykkäätte näistä ostoksista ja ostospostauksista? :-) xx, Milla

11 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Eikös! Se on kyllä täyttä rakkautta! :-D <3

      Poista
  2. Toi reppu on kyllä superkivan näköinen!♥

    http://emmiinae.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emmiina, se on kyllä niin mun mieleen <3

      Poista
  3. Tuo reppu!!! Herraje se on ihan täydellinen! Ja niiin edullinenkin vielä! Huikeen löydön oot kyllä tehnyt :)

    <a href="http://www.hennam.fi”>www.hennam.fi.</a>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh, tulipas tuo mun blogin linkki nyt nolosti :D :D :D

      Poista
    2. Haha tota tapahtuu :-D Kiitos, se on kyllä ihan perfect!

      Poista
  4. Ihania juttuja oot Milla löytänyt ja tuo reppu on kyllä ihan mun lemppari ♥

    http://emmikristiinan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Oi vau miten tyylikäs toi reppu!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös! Se on kyllä ihana ja just hyvän kokoinen! <3

      Poista