MYÖHÄSTYNYT VAPPUBRUNSSI

IMG_6687
IMG_6699
IMG_6691
IMG_6693

Mä vietin vapun Rukalla, joten vappupäivä menikin autossa kohti kotia ajaen. Päätettiin kuitenkin pitää Veeran ja Vilman kanssa yhteinen vappubrunssi, vaikkei vappuna ehditty. Torstaina tavattiin sitten tyttöjen kanssa brunssin merkeissä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks niin?

Jokainen meistä toi pöytään jotain ja meillä olikin pöytä täynnä kaikenlaisia herkkuja, joita ei loppujen lopuksi saatu edes syötyä, vaikka monta tuntia yritettiin. :--D Löytyi juustokakkua, croissantteja ja bageleita täytteineen, munakokkelia, smoothieta, banaanilättyjä, kahvia ja tietenkin mimosoja, kun kuitenkin vappubrunssista oli kyse.

Syötiin, korkattiin skumppapullo ja juotiin mimosaa, lojuttiin ruokakoomassa sohvalla ja syötiin vähän lisää. Oli niin kivaa, ja tämmöisiä brunsseja pitäisi ehdottomasti pitää useammin kun on vapaata. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa, oi kyllä kelpaa!

Mites teillä, herkuttelitteko te vappuna brunssin merkeissä ja pidättekö te usein brunsseja kavereiden kesken?

xx, Milla

6 kommenttia

 1. Näyttää ihanan raikkaalta ja freshiltä ♥ Mä en brunssia vappuna nauttinut, käytiin kylläkin ihan kiinalaisessa lounaalla miehen kanssa:) Brunsseja täytyisi järkätä itsekin mutta oon vaan tosi laiska niiden teossa, en tykkää yhtään muutenkaan keittiössä hääräilystä joten en ihmettele.:D Brunssilla pitäis kyllä käydä joku ihana sunnuntai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olikin! Kiinalainenkin kuulostaa hyvältä! Sen takia tämmöset brunssit on hyviä, kun jokainen tuo pöytään jotakin niin yhtäkkiä pöytä onkin täynnä herkkuja! ;D

   Poista
 2. Näyttää super herkulliselle! Brunsseja pitäisi järjestää useamminkin ystävien kanssa, ja minun osalta vappu brunssit jäivät väliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä herkkua! Oon samaa mieltä, en kyllä tiedä miks niitä tulee pidettyä niin harvoin :-D

   Poista
 3. Näyttää niin herkulliselta, brunssit on parhautta! Nää kuvat on aivan ihanat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi!<3 Niin on, lisää brunsseja elämään :--D

   Poista