SILMÄLASIKEHYKSIÄ MENNEILTÄ AJOILTAIMG_6597
IMG_6594

Kaupallinen yhteistyö: Instrumentarium

Kirjoitin jo aiemmin BID-tapahtumasta, joka järjestettiin Helsingin Kattilahallilla huhtikuussa. Itse tapahtuma oli kokonaisuudessaan aivan mahtava ja paikan päällä oli vaikka minkälaisia ihania yrityksiä ständeineen. Myös Intstrumentarium oli paikan päällä ja, koska itse käytän silmälaseja niin olihan mun pakko käydä tutustumassa Heritagen uuteen Spectacles of time -mallistoon.

Tässä mallistossa ollaan haettu inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä, mikä myös näkyy. Mallistossa on vaikka minkälaisia laseja ja jokaiselle löytyy varmasti jotain. Jokaista mallia yhdistää kuitenkin semmoinen ihanan retro meininki! Mielestäni mallistossa on hienosti yhdistetty nostalgiaa modernilla tyylillä. 

Mulle tuli aluksi semmoinen fiilis, ettei mulle löydy mitään sopivaa mallia. Parasta Instrun pisteellä oli kuitenkin se, että uskalsin siirtyä mukavuusalueeni ulkopuolelle ja kokeilin paljon erilaisia malleja, mitä muuten en ehkä liikkeessä kokeilisi. Ja löytyihän sieltä lasit just mun makuun, useammatkin! Valitsin itselleni kuvaan 1950-luvun tyyliset kehykset. Kyseiset kehykset iskivät muhun lujaa! Vaikka ne olivat todella kevyet ja simppelit, niin niissä oli ''sitä jotain''. Kehyksien yläosa oli vähän paksumpaa, joka teki niistä mielestäni mielenkiintoisemmat. Tykkään myös 1930-luvun pyöreämmistä malleista ja 1940-luvun piloottilasit ovat mun mielestä ihanat, varsinkin aurinkolaseissa. Itseasiassa jokaisessa tyylissä on mielestäni jotain viehättävää. :--)

unspecified
Mä haastan teidät kaikki kokeilemaan erilaisia tyylejä ja siirtymään oman mukavuusalueenne ulkopuolelle, sieltä nimittäin voi löytyä vaikka ja mitä! Oli nyt kyseessä sitten uudet rillit tai jotain ihan muuta! Itse ainakin yllätyin, miten paljon tykkäsin näistä erityylisistä laseista. Itselläni on jo yhdet todella yksinkertaiset silmälasit, joissa viihdyn oikein hyvin, mutta niiden rinnalle olisi kiva hankkia vähän erikoisemmat kehykset. Mitä mieltä te olette Heritagen uudesta mallistosta?

xx, Milla 

6 kommenttia

 1. Oi toi teidän Instru kuva on ihan huippu! :'D Ihania tyttöjä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on kyllä aika hassu! :D Sinä myös Jenna <3

   Poista
 2. Toi meiän kuva on kyllä niin hassu, mutta sulle sopii kyllä niin monen malliset kehykset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös, se on kyllä ihana! Kiitos Emmi, mutta täytyy sanoa että silti on vaikea löytää sopivat haha :D <3

   Poista