2+1 RAVINTOLAVINKKIÄ TALLINNAAN


Reissatessa nautin uusien ruokien maistamisesta ja ihanien uusien ruokapaikkojen löytämisestä. Niin se vaan on, että hyvä ruoka, parempi mieli. Mulla onkin muutama lempparipaikka eri puolella maailmaa, jotka ovat erityisesti jääneet mieleen ruoan, sekä sen tunnelman takia, esimerkiksi Restaurante & Terraza Carmen Marbellassa, Tamam Rodoksella, Chiang Main ylihalvat street foodit ja Krabin intialaisraflat.

Ihan pikkusesta lapsesta asti mut ja pikkuveljeni on viety erilaisiin ravintoloihin, eikä meille kelvannut mitkään lastenlistan ranskalaiset lihapullilla, vaan kyllä sen piti olla carpacciota, sinisimpukoita ja mitä kaikkea. Vanhempieni ansiosta mulla on erityisen intohimoinen suhde ruokaan ja mielestäni elämä on liian lyhyt olla nauttimatta siitä. Ehkä sekin on yksi syy, miksen nyt opiskelijakaan syö mitään nuudeleita ja tonnikalaa, koska kyllä halvallakin saa hyvää jos vaan yrittää.

Anyway, vietettiin poikaystävän kanssa toukokuun viimeinen viikonloppu Tallinnassa ja teinkin siitä jo fiilistelypostauksen. Ajattelin nyt kuitenkin tulla jakamaan pari ravintolavinkkiä Tallinnaan. Siellä tuli kuitenkin syötyä aika monessakin ravintolassa, mutta nämä pari lempparia jäi kyllä mieleen.


F-Hoone

Hieman vanhankaupungin ulkopuolella sijaitseva F-hoone on ihana mesta! Se on sisustettu retro/kirppistyylillä ja siellä on vaan niin kiva fiilis. Käytiin siellä aamupalalla viimeisenä päivänä ennen satamaan lähtöä ja silloin sinne pääsi ilman pöytävarausta, mutta jos haluaa käydä tuolla illallisella niin kannattaa suosiolla tehdä se pöytävaraus etukäteen.

Tarjoilijat olivat ystävällisiä, hinnat todella edullisia ja ainakin meidän aamupala-annokset oli parasta ikinä. Ihan oikeasti, valehtelematta yksi elämäni parhaimmista aamupaloista. Tilattiin kvinoa-aamupalasalaattia, vihersmoothiet, sekä täytetty lämmin ciabatta... En oo ikinä juonut niin hyvää vihersmoothieta tai maistanut niin hyvää täytettyä leipää!! Aamupalaa saa 11:30 asti, mutta sen jälkeen saa ruokalistalta paljon muutakin, joka ei varmasti tuota pettymystä.


Väike Rataskaevu 16

Yritin tehdä pöytävarauksen siihen ’’oikeaan’’ Rataskaevu 16 –ravintolaan noin kolme viikkoa ennen reissua, mutta se oli jo silloin täyteen buukattu koko viikonlopuksi. Onneksi Väike Rataskaevussa oli kuitenkin tilaa, joten perjantai-iltana otettiin suunnaksi Rataskaevun pikkusisko, joka ei tuottanut pettymystä. Väike on siis lisäys pääravintolaan, mutta konsepti on sama ja ruoka 5/5. Mutta vinkkinä vaan, että pöytävaraus kannattaa tehdä ajoissa!

Ruoka oli todella TODELLA herkullista, tarjoilijat olivat ihania ja tunnelma täydellinen. Alkupalaksi pöytään tuotiin tuoretta, tummaa leipää ja se oli rakkautta ensipuremalla. Ruoka oli täälläkin myös todella edullista laadusta tinkimättä!


+ Little India Virukeskus

Täytynee vielä mainita Virukeskuksessa sijaitseva Little India, joka oli oikeasti todella hyvä lounaspaikka kaupoissa pyörimisen välissä. Hyvää palvelua, sekä herkullista ja edullista intialaista ruokaa! Eli jos nälkä yllää tuolla shoppaillessa, niin kannattaa suunnata tuonne.

Ja olisin myös halunnut käydä Vegan V:ssä, mutta sinne saavuttuamme iltapäivällä paikka oli ihan täynnä. Ens kerralla sitten!

Onko teillä ravintolasuosituksia Tallinnaan?

xx, Milla

1 kommentti

  1. Kiva saada uusia vinkkejä! Helposti sitä sortuu niihin vanhoihin ja tuttuihin ravintoloihin, vaikka ehdottomasti pitäisi kokeilla myös uusia paikkoja!

    VastaaPoista