JUHANNUS

 

Juhannus on ehdottomasti yks mun lempparijuhlapäivistä. Rakastan kesää ja juhannus on tärkeä osa sitä. Mun juhannukseen kuuluu perinteisesti hyvä seura, hyvä ruoka ja mökillä hengailu. Niissä merkeissä juhannus meni tänäkin vuonna! :-)

Tänä vuonna juhannus ei ollutkaan pelkkää naurua ja grilliruoasta nauttimista. Juhannusviikko alkoi tavalla, jota ei olisi ikinä osannut kuvitellakaan ja torstai oli ehdottomasti tämän vuoden surullisin päivä. Onneksi mulla on kuitenkin niin ihania ystäviä, joiden ansiosta siitäkin selvittiin ja perjantaina saatiin heittää aivot narikkaan ja nauttia, kaikesta huolimatta, kivasta juhannuksesta. Just sitä me tarvittiin!

Kerättiin kaveriporukka kasaan ja vietettiin koko ilta mökillä grillaillen, erilaisia leikkejä leikkien ja hyvästä seurasta ja upeasta säästä nauttien. Oon onnellinen, että mulla on ympärillä niin paljon mahtavia ihmisiä, joiden kanssa selvitään ihan mistä vaan!

Miten teidän juhannus meni? xx, Milla

2 kommenttia

 1. Ihania kuvia ja kiva kuulla että sun juhannus sujui loppujenlopuksi hyvin! :) Itse nautin kaupunkijussista tänä vuonna.. :D

  Jos arvonta ja alennuskoodi kiinnostaa, käy tsekkaamassa tää postaus:
  http://newdaysaara.blogspot.fi/2017/06/piristysta-arkeen-uusilla-kuorilla.html

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia, näissä on todella juhannustunnelmaa <3

  http://emmikristiinan.blogspot.fi/

  VastaaPoista