KUN ELÄMÄ TULEE BLOGIN EDELLE

IMG_7568
IMG_7623
IMG_7579
IMG_7533
IMG_7612

Pieni blogitauko. Välillä se tekee hyvää ja välillä se tulee oikeasti ihan tarpeeseen. Välillä on ihan ok olla avaamatta konetta ja olla ajattelematta blogia muutamaan päivään, koska en halua että tää on mitään pakkopullaa. Se näkyy läpi ja mulla on elämässä myös muutakin ajateltavaa. Tää ei oo mulle työtä, vaan harrastus ja tapa ilmaista itseäni, sekä yhdistää luovuuteni ja sellaisena aion bloggaamisen pitää.

Vaikka tuntuukin, ettei kesä oo kunnolla edes alkanut (kiitos syksyiset sadekuurot ja alhaiset Celsius-asteet), niin silti on tullut vietettyä vaikka kuinka monta ihanaa kesäiltaa mahtavien ihmisten seurassa saunoen, viinilasillisista ja hyvästä ruoasta nauttien (musta on muuten tullut kunnon viininainen, viini voittaa ylimakeat siiderit 100-1), pelaillen lentopalloa ja ihan ykkösenä; elämästä nauttien! Oon nauranut vatsani kipeäksi ja rakastanut elämää. Vastoinkäymisiäkin on tullut vastaan ja oon menettänyt mulle rakkaan ystävän, mutta oon kiitollinen, että mulla on elämässä niin paljon ihania ihmisiä jotka on mun tukena myös vaikeina hetkinä. Elämä jatkuu.

Ehkä kesä kuitenkin on täällä, vaikkei säät sitä anna ymmärtää. Fiilis ja ympärillä leijuva onnellisuus, joka tulee varsinkin kesäisin esille, ovat kuitenkin sen mukaiset.

...Pieni blogitauko, koska elämä tuli blogin edelle ja tulee tulemaan vielä monta kertaa. Ja se on ihan ok.

xx, Milla

14 kommenttia

 1. Oon niin samaa mieltä sun kanssa, niin bloggaamisesta kuin siitäkin, että tuntuu ettei se kesä oo alkanut viä lainkaan !! :D Mutta hei ihania kuvia tässä postauksessa, Milla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps! Haha, alkaakohan tää kesä ikinä kunnolla... :--D Kiitos Kiia! <3

   Poista
 2. Näin just, itsekin just sometauolta yritän tulla takaisin <3 Välillä pitää vaan olla ja hengittää ilman tätäkin ihanaa harrastusta! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi ihania kuvia, näissä on niin symppis tunnelma<3 ja oot ihan oikeessa, blogi on osa elämää mutta se ei saa olla koko elämä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elli <3 Just näin, välillä saa ihan suosiolla hengähtää ja ottaa rennosti tän harrastuksen suhteen :)

   Poista
 4. Onpa ihania kuvia! ♥ Joskus on ihan hyvä pitää taukoa blogin pitämisestä, koska sen tauon jälkeen pää on usein täynnä erilaisia mahtavia ideoita ja motivaatiota blogin pitämiseen löytyy huomattavasti enemmän. Jos bloggaaminen on harrastus, josta pitää ja nauttii, se menettää merkityksenä siinä vaiheessa, kun tuntuu että se on pelkkää pakkopullaa.

  http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia! <3 Niin se meneekin, motivaatio kasvaa kun ottaa pienen hengähdystauon :)

   Poista
 5. Jep, elämä edellä ja blogi toissijasena sen kuuluukin mennä. :) ite en edes ajattele enempää pitäväni blogitaukoja, koska postaan vaan sillon kun haluan ilman mitään sääntöjä. Ihanan tunnelmallisia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogitaukoja tulee vahingossa silloin tällöin, vaikka mielelläni postaisinkin joka toinen päivä, mutta ei vaan pysty :--D Kiitos Laura! <3

   Poista
 6. Haha kylläpäs kaikilla on nyt ollut blogitaukoja;) Kesä tekee ihmeitä kun koneella ei jaksa roikkua jokapäivä ja haluaa olla ulkona ja nauttia kaverien seurasta ihan eritavalla kuin talvella :) Musta on ok päivitellä blogia fiiliksen mukaan jolloin into pysyy korkealla. Kesällä tulee muutenkin luettua harvemmin muiden blogeja joten ihan kiva ettei lukulista ole aina ihan tukossa kun koneen avaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niitä on välillä hyvä pitää ;D Niinhän se tekeekin, kesällä on kyllä paljon hankalampaa avata kone :--D

   Poista
 7. Blogitauko tekee yllättävän hyvää aina välillä. Sen kyllä huomaa, jos homma muuttuu pakkopullaksi. Tosi kiva postaus ja niin upeet kuvat <3 Mahtavaa kesänjatkoa !

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, niin tekeekin! Kiitos Viivi, ihanaa kesää sullekin <3

   Poista