USA: Unpublished

Mun USA:n matkasta on kulunut noin kuukausi, mutta vielä on vähän kerrottavaa ja kuvia, joita en ole julkaissut tänne blogin puolelle. Tän takia laitan tähän nyt vähän kuvia, joita en ole julkaissut ja kertoa vähän lisää kyseisestä matkasta. Vietin siis Lucaksen kanssa reilut kaksi viikkoa Jenkeissä lokakuussa, jos tää jäi jollekulle epäselväksi. :-)

IMG_5895

Los Angelesin lentokentällä meidän piti odottaa meidän matkalaukkuja yli tunti, koska ne ei ehtinyt meidän koneeseen New Yorkista Losiin. Meillä oli nimittäin hieman kiire John F. Kennedyn kentällä NYCissä: noin puolen tunnin vaihtoaika. Siinä ajassa meidän piti ehtiä maahantulokontrollin läpi, viedä matkalaukut toiselle hihnalle, turvatarkastuksen läpi ja seuraavalle lennolle. Onneks tuota tapahtuu niin usein, että se on tosi hyvin järkätty ja kaikki lentokentän työntekijät oli tosi auttavaisia.

IMG_6087
IMG_6100

Meidän vikat Hollywood-tunnit vietettiin kävellen ympäri. Meidän hotellilta oli noin viiden minuutin kävelymatka Dolby Theatre-teatterille, jossa on mm. kuuluisa punainen matto ja, jossa pidetään vuosittainen Oscar-gaala. Käytiin myös TCL Chinese Theatre -elokuvateatterin ulkopuolella.

IMG_6001
IMG_6117
IMG_6126
IMG_6177
IMG_6173

Käytiin Salt Lake Cityn downtownissa shoppailemassa muutaman kerran. Kerran käytiin lounaalla The Cheesecake Factoryssä syömässä, ja ai että, oli kyllä hyvää! Lucas söi siellä hampurilaisen, joka oli hänen mielestään yksi parhaimmista hamppareista, mitä on ikinä syönyt. Tää oli mun eka kerta kyseisessä ravintolassa, enkä olis uskonut, että kyseessä on niin hieno ravintola. Downtownissa on myös tosi hyvät shoppailumahdollisuukset (esim. The Gateway ja City Creek Center -ostoskeskukset) ja paljon muita hyviä ruokapaikkoja, kuten brasiliaistyylinen Tucanos-ravintola.

IMG_6158
IMG_6163
IMG_6164

Yks sunnuntaipäivä lähdin italaisen Eleonoran, Lucaksen ja mun hostvanhempien kanssa vuorille ajelemaan. Pysähdyttiin Brighton-laskettelukeskuksen viereen, jossa on tosi kaunis vaellusreitti ja aivan ihanat maisemat. Oon iloinen, että lähdettiin Utahiin syksyllä, koska silloin on vielä niin lämmin, että pystyy oleskelemaan kesävaatteissa, vaikka illat ja yöt ovat vähän viileämpiä. Maisemat ovat syksyisin myös todella kauniit. Syksyisin puun lehdet ovat ihanan oranssin värisiä ja se näkyy hyvin ylläolevissa kuvissa. Kävimme myös Park Cityssä, jossa järjestettiin talviolympialaiset vuonna 2002. Park City on todella idyllinen pieni kaupunki/kylä, josta löytyy pieniä, söpöjä putiikkeja ja kahviloita. Park Cityssä järjestetään myös vuosittainen Sundance-elokuvafestivaali.

IMG_6139
IMG_6146

Taas kuvia vuorilta, mutta nyt ylläolevissa kuvissa näkyy Salt Lake Cityn omaa Octoberfestiä, joka järjestetään vuosittain Snowbird-laskettelukeskuksen alueella. Sinne ihmiset menevät mm. juomaan olutta ja nauttimaan saksalaisesta ruoasta. Siellä on kiva viettää päivä hyvän seuran kanssa, vaikka en itse saanut vielä juoda olutta, koska alkoholin ikäraja Jenkeissä on 21 vuotta. ;-)

ONKO TEILLÄ KYSYMYKSIA MUN USA-MATKASTA? TAI POSTAUSTOIVEITA KYSEISESTÄ MATKASTA? Mitä haluatte vielä nähdä tai lukea? :-)

Ei kommentteja