KYSYMYKSET & VASTAUKSET

vila_coat

BLOGGAAMINEN 

Miksi aloitit bloggaamisen? Vaihtovuoden aikana pidin vaihtariblogia ihan vaan sen takia, että läheiset ja muut halukkaat saisivat ottaa osaa mun kokemuksista. Kun pääsin vaihdosta kotiin jätin bloggaamisen, mutta vuoden jälkeen teki mieli aloittaa uudestaan, joten perustin tämän blogin. Haluan jakaa mun kokemuksia kuvien ja tekstien kautta, joten bloggaaminen tuntuu luontevalta ja sellaselta mun jutulta. 
Mikä bloggaamisessa on parasta? Se, että tänne saan jakaa ajatukset, kuvat ja kokemukset sun muut luovalla tavalla. Mun mielestä on myös kiva tietää, että mun tekemiset ja kokemukset oikeasti kiinnostaa ja jopa inspiroi lukijoita. Blogin kautta oon myös tutustunut blogitiimiini, eli Project Blog -tyttöihin, joka on tosi kiva!
Miten läheiset on suhtautunu sun bloggaamiseen? Ei ne mitenkään erikoisesti oo suhtautunu. Jotkut lukee tätä, toiset ei taas tiedä edes, että kirjoitan blogia. 
Onks välil ollu vaikee aloittaa tekstin kirjoittamista? On, tai erityisesti siis jonkun idean tai postauksen alkuunsaanti. Välillä voi olla tosi vaikea keksiä postattavaa ja inspiraatio on ihan hukassa, kun taas muina päivinä pää voi täyttyä tosi monella eri idealla! Tää riippuu todella paljon päivästä. 
Suunnitteletko tekstit etukäteen vai kirjoitatko vaan? Välillä suunnittelen postauksen etukäteen, välillä vaan kirjoitan ja annan vapaasti mennä. 
Mistä keksit blogin nimen? Mulla ei ollut mitään ideaa, mitä laitan blogin nimeksi. En halunnut jotain perus Millan blogi -tyylistä nimeä ja halusin osoitteesta ja nimestä saman. Jostain kumman syystä keksin nimeksi Older than yesterday muutaman päivän pohdiskelun jälkeen. Se vaan tuli jostain, enkä tiedä mistä, mutta kuulosti ja tuntu hyvältä, joten tämä tästä tuli. :-D

Mitkä ovat kolme kirjoittamaasi blogipostausta, joista pidät eniten? Uutta meikkilaukussani, USA: Moab, UT ja Aivan ihanaa kosmetiikkaa. Oli vaikea valinta, mutta näissä postauksissa oon varsin tyytyväinen kuviin, tekstiin ja siltä, miltä postaus näyttää. 


outfit_details

DATAILU, SOME & PUHELIN

Mitkä nettisivut aukaiset ensimmäisenä kun istut koneelle? Hmm, ekana varmaan Blogger, muut kaks riippuu mitä oon tekemäs, mutta esim. Google, iPiccy, Demi, Facebook, Outlook tai joku nettikauppa. 
Kiinnostavin Instagram-käyttäjä jota seuraat? Angelica Blick on ainakin yks. 
Käytätkö viesteissä paljon hymiöitä? Juu, käytän kyllä aika paljon. 
Kolme eniten käyttämääsi appia puhelimessa? Instagram, Whatsapp ja Snapchat.
Mikä käyttöjärjestelmä sul on puhelimes? IOS, koska mulla on iPhone.

outfit_collage

Takki Vila / Laukku H&M / Farkut Cubus / Huivi Gina Tricot

VAIHTOVUOSI & MUUT KOKEMUKSET

Ootko viel paljon tekemisissä ihmisten kanssa, joihin tutustuit vaihtovuoden aikana? Joo, oon mä silloin tällöin tekemisissä. Hostperheen kanssa skypetellään silloin tällöin, puhutaan facebookissa ja vietin siellä pari viikkoa lokakuussa, kun oltiin Jenkeissä. Kavereitten kesken lähetellään snapchattia silloin tällöin. Olis kiva olla yhteydessä enemmänkin esim. Skypen avulla, mutta kun aikaeroa on 9 tuntia, niin on vaikea saada ajat sopimaan. 
Kuinka paljon oot yhteydessä jenkkeihin? Kuten jo vastasin, silloin tällöin. 
Kerro muutamasta sun ystävästä joihin tutustuit vaihtovuoden aikana, kenen kaa puhut edelleen usein. Hollyn kanssa vietin paljon aikaa vaihtovuoden aikana ja välillä ollaan yhteydessä viestien tai facetimen kautta. Holly on ihana, rento ja fiksu tyyppi, jonka kanssa kävin usein Starbucksissa haha. Erikkan kanssa vietin myös paljon aikaa ja tääkin tyttö on ihana. Erikkan kanssa käytiin usein valokuvaamassa tai hengattiin meidän kaveriporukan kanssa. Kolmas on Annika, joka siis on myös Suomesta. Tavattiin vaihtovuoden aikana, kun me asuttiin noin 10 minuuttia toisistamme, nyt matkaa on noin 6 tuntia. Annika oli vaihtovuoden aikana mun ''partner in crime'' ja aika usein rikottiin vaihtarisääntöjä yhdessä. Tykättiin myös hengata SLC:n downtownissa ja Starbucksissa. Annika on ihana, spontaani ihminen. 
Mitä jäi parhaiten mieleen vaihtovuodesta? Maailman paras hostperhe, ihanat kaverit ja kaikki kokemukset. En tiiä, mikä jäi parhaiten mieleen, sillä koko vuosi oli mulle mahtavaa aikaa täynnä kaikenlaisia hienoja ja ei-niin-hienoja kokemuksia. Suuret ja pienemmätkin jutut oon jääny hyvin mieleen, samoin suuri osa siellä tapaamistani ihmisistä. 
Mitkä on ollu parhaita päätöksiä sun elämässä tähän asti? Lähteä vaihtoon lukion aikana on ehdottomasti paras päätös tähän asti! Vaihtovuosi oli huippukokemus ja joka sentin arvoinen.
Onko elämässäsi ollut suuria vastoinkäymisiä? On, mutta niistäkin oon selvinny.
outfit4

MUUT

Onko sulla sisaruksia? Jos on kuin minkä ikäisiä he ovat? Mulla on yks pikkuveli, joka on mua noin kaksi ja puoli vuotta nuorempi. 
Ja miten tuutte toimeen? Me ollaan aina tultu toimeen tosi hyvin.
Mikä on mielestäsi kauneinta sinussa? Ehkäpä kasvot ja etenkin silmät. 
Montako kertaa viikossa liikut, käyt salilla tms? Nyt mulla on ollut noin kolmen kuukauden breikki salilta ja treeneistä ihan vaan sen takia, että en oo ollut kotona ja oon tehny kauheesti töitä, silloin kun en oo ollut koulussa. Muuten yritän käydä noin kolme kertaa, mutta välillä on aikoja, kun käyn melkein joka päivä tai sellaisia aikoja, kun käyn harvemmin. Yritän elää aktiivista elämää ja salilla käyminen on kyllä ollut pitkään lähellä sydäntäni. 
Syötkö usein herkkuja? Kuinka usein? En oikeastaan, tai riippuu mitä tarkoitetaan herkuilla ja mikä on usein. Esimerkiks karkkeja ja sipsejä tulee syötyä harvoin (n. 3 kertaa/kk), mutta sen sijaan herkuttelen aika usein hedelmillä tai vihanneksilla (muutaman kerran viikossa), joka on mun mielestä ok. Välillä tosin tulee käytyä kahvilla kaverin kanssa useamminkin, jolloin syön hyvällä omatunnolla pienen kakunpalasen tai muun leivoksen. :-D
Ja kuinka paljon kerralla? Tää vaihtelee aika paljon, joten vaikea sanoa. En tosin vedä mitään överi-isoja herkkuannoksia kerralla. 
Miten usein vietät aikaa kavereiden kanssa? Aika usein chillataan vaan jonkun keittiössä, sängyllä tai sohvalla rupatellen ja kahvia juoden. Välillä juhlitaan, pidetään illallisia tai käydään esim. valokuvaamassa. :-)
Kolme luonteenpiirrettä, jota arvostat ihmisessä? Näitä on monia, mutta ekana tulee mieleen rehellisyys, hyvä huumorintaju ja ystävällisyys. Spontaanisuus on myös yks hyvä. 
Millaisia unelmia sulla on? Haluan matkustaa mahdollisimman paljon, mahdollisimman moneen paikkaan. Haluan käydä pidemmällä reppureissulla, työskennellä Ausseissa ja tehdä vapaaehtoistyötä Afrikassa eläinten parissa. Haluan elää pitkän, onnellisen ja terveen elämän. Jossain vaiheessa haluan kyllä lapsiakin. Haluan työn, josta tykkään. Mulla on paljon unelmia, mutta tässä ne tärkeimmät. 
Mistä saat inspiraatiota kuviisi ja tyyliisi? Blogeista, Pinterestistä, kavereilta, ihmisiltä, kadulta... Milloin mistäkin. Inspiraatiota tulee joka puolelta, koko ajan. 
Haluaisitko lapsia tulevaisuudessa? Juu, haluan kyllä jossain vaiheessa. 
Oletko aamu- vai iltavirkku? Enemmän iltavirkku, mutta musta on myös muodostunut pieni aamuvirkku. Tai siis, iltaisin voin olla valveilla tosi pitkään, mutta välillä on kiva herätä aikaisin aamulla ja nauttia aamupalaa kaikessa rauhassa. 
Teitkö lupauksia vuodelle 2016? Ei oikeastaan lupauksia, mutta tavoitteita, joista kirjoitin erillisen postauksen (klik!)
Mitä uusia taitoja haluaisit oppia? Haluaisin oppia puhumaan espanjaa edes jollain tavalla hyvin ja haaveena on myös oppia surffaamaan. 
Mitkä ovat suosikkitelevisiosarjojasi? Huh, näitä löytyykin aika monta! Sex and the City, Friends, Orange is the New Black, Shameless (U.S), Game of Thrones, Walking Dead, How I Met Your Mother, Lost, Prison Break.... 
Kirahvit vai elefantit? Voi ei, molemmat on kyllä niin ihania, omaperäisiä eläimiä! Jos täytyy valita, niin ehkäpä elefantit. 
Voittaisiko hai vai leijona tappelussa? Haluaisin, että leijona voittais, mutta jotenkin tuntuu, että hai voittais loppujen lopuks.
Mitä asioita ilman et voisi elää? Ruoka, happi ja vesi :-D 8 kommenttia

 1. Mun mielestä nämä postaukset on aina kivoja, kun oppii tuntemaan paremmin sen ruudun toisella puolella olevan! :-) Btw sulla on tosi kivat kulmakarvat, pisti vaan silmään! :-D

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-D Ja joo, mäki tykkään lukea tällaisia postauksia muitten blogeissa just tuon takia, että oppii tuntemaan blogin kirjoittajan vähän paremmin :)

   Poista
 2. Ihan postaus, voisin toteuttaa tälläisen itsekin!:)♥
  P.S Oot tosi hyvä meikkaamaan, varsinkin noi kulmat WOW!

  VastaaPoista
 3. Oi tosi ihana ja kivasti toteutettu postaus! Kiva kun oot lajitellut nuo kysymykset noihin 'kategorioihin' niin kivempi lukea kysymyksiä kun tietää mihin liittyy jne! :-D

  VastaaPoista
 4. Kivasti toteutettu postaus !♥
  http://jjjbloggaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista