Sisällön tarjoaa Blogger.

TAMMIKUU PUHELIMEN KAUTTA

Tammikuu on pitänyt sisällään kaikenlaista kivaa, joten ajattelin nyt jakaa teille tammikuun kuulumisia puhelinkuvien kautta. Näitäkin on kiva välillä jakaa täällä blogin puolella. Jos haluatte nähdä enemmän kuvia mun jokapäiväisestä elämästä, niin mua voi seurailla Snapchatissa @millakh ja Instragramissa @millaharjuu :-D

phone_lately_january

Oon tykästynyt tosi paljon raejuustoon ja erilaisiin raejuusto-hedelmä-komboihin, ekassa kuvassa siis raejuustoa ja superhyviä persimoneja. // Tammikuun aikana on tullut ''hieman'' lunta maahan. Tykkään kyllä lumesta, joten ei se mua haittaa - vähän vaikeaa vaan pyöräillä välillä, kun teitä ei ole aamuisin aina aurattu... // Kantarelliksessä syötiin superhyvää ruokaa mun ja Lucaksen vuosipäivän kunniaksi. Itse otin pääruoaksi sinisimpukoita valkoviinikastikkeessa, nam! // Kuten aiemmassa postauksessa mainitsin sain vihdoin hankittua uuden silmälasit, joten ne on ollut viimepäivinä kovassa käytössä. // Viime viikonloppuna vietettiin koulun kanssa vuosittaista teemajuhlaa. Tänä vuonna teemana oli ''supersankarit & roistot''. Ohjelmassa oli hyvää ruokaa ja tietovisailua.

phone_lately_january2

Vietettiin Lucaksen luona hauskaa iltaa pienen porukan kesken yks viikonloppu ja tuli otettua muutamat shotit illan aikana, joten hymy oli erityisen leveä sinä iltana hehhe. // Sushi on noussut mun lempiruoat -listan kärkeen, joten sitä olen syönyt sallittua enemmän parin viimeisen kuukauden aikana. Kävin jopa sushi-kurssilla äiskän kanssa. Oon tehnyt Lucaksen luona paljon sushia ja luulen, että Lucasta alkaa ärsyttämään mun sushi-koukutus heh... // Viime viikolla saatiin vihdoin ja viimein meidän abi-hupparit. Oli jo aikakin, mutta onnellisia ollaan! // Salilla on tultu käytyä taas useammin, kun sain tammikuun alussa hankittua salikortin. // Selfie, ja huomatkaa mun nenälävistys, jonka kävin vähän spontaanisti ottamassa tammikuun alussa, hups. // Yks lauantai aloin kattomaan Sinkkuelämää-sarjaa uudestaan. Mulla on koko boxi  Kuinkahan monta kertaa oon kattonut tuon sarjan alusta loppuun..? 

phone_lately_january3

Käytiin Lucaksen kanssa Kokkolassa Pedrina's -nimisessä ravintolassa, jossa saa tosi hyvää ruokaa! // Välillä on ollut tosi kivat maisemat täällä kotonakin, kun kaikki on lumen peitossa ja taivas on välillä kivan värinen. // Perjantaina olin koulun kanssa Vaasassa tsekkaamassa opiskelupaikkoja ja samana iltana lähdettiin Meelan ja hänen luokkakaverin kanssa ulos bilettämään. Meillä oli superhauska ilta tyttöjen kesken! // Vähän aikaa sitten näin ekaa kertaa kookosvettä suomalaisessa ruokakaupassa, nam!

6 kommenttia

  1. Ihan hirmu hyvännäköiset noi teidän abihupparit !! :)

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiia, mäki oon tosi tyytyväinen niihin! :D

      Poista
  2. pakko sanoa mimmi että olet persoonallinen ja blogisi on loistava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei vau kiitos superpaljon tästä kommentista! :--D

      Poista
  3. Ihana erilainen tää blogi, hyvin koukuttava!

    Jään ehdottomasti seuraamaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Hanna! Tervetuloa seuraamaan vaan! :)

      Poista