Sisällön tarjoaa Blogger.

HELMIKUUN SUOSIKIT

Heippa taas! Mua harmittaa nyt suunnattomasti... Mun 50mm objektiivi nimittäin meni vähän romuks ennen Kiinan reissua. Se jumittui kameraan ihan kunnolla ja paniikissa väänsin sen sitten kovakätisesti irti ja nyt sen tarkennus pitää kauheeta napsutusääntä ja on välillä ihan jumissa, eli sillä on todella vaikea tarkentaa kuvatessa. Automaattitarkennus ei toimi ollenkaan. Jos joku osaa auttaa, niin kertokaa! 

Nyt postauksen päätarkoitukseen, eli tän kuukauden suosikkeihin. Aloitin tänä vuonna blogissani uuden postaussarjan ja tammikuussa tein postauksen tammikuun suosikeista. Nyt on siis vuorossa helmikuun suosikit. :-)

shanghai5

Kiinan matka 
Tarviiko tämä edes selittämistä? Matkustaminen ja uusien paikkojen näkeminen on minusta aivan ihanaa. Shanghaissa ja Hongkongissa vieraileminen oli todella mahtava kokemus, jota en tuu unohtamaan. Erilainen kulttuuri, erilainen ruoka ja uudet kokemukset... Kyllä kelpaa. 

travel_pillow

Matkatyyny
Matkustamisesta puheen ollen, jos teillä ei ole matkatyynyä, niin suosittelen hankkimaan! Tämä on ihan superhyvä, varsinkin pitkillä lennoilla. Mulla oli ennen puhallettava matkatyyny, mutta tällainen pehmeä on minusta kymmenen kertaa parempi. 

longchamp_bag

Longchamp -laukku 
Voin jo tässä vaiheessa kertoa, että kyseessä on Kiinasta ostettu kopio, mutta eipä se mitään. Edullinen ja hyvän näköinen. Tää on myös hyvän kokoinen, ei liian iso, eikä liian pieni - tykkään! Laitoin vetoketjuun kiinni tuollaisen turkispalleron, joka näyttää mun silmään oikein kivalta.


aco_eyegel

Aco Eye Gel 
Ostin apteekista Acon silmänympärysgeelin. Tällä oli hintaa noin kymmenen euroa, joka ei oo mun mielestä ollenkaan paha ja uskon, että tämä on parempaa silmänympärysiholle kuin tavallinen kosteusvoide. Silmien ympärillä oleva iho on kuitenkin niin ohutta ja herkkää. Tämä kosteuttaa kivasti, eikä ärsytä silmiäni yhtään. 

beats

Beats -korvakuulokkeet
Sain joululahjaksi poikaystävältä nämä Beats-korvakuulokkeet, jotka ovat ihan superit. Hyvät, mukavat korvakuulokkeet ovat must matkustaessa. Oon kyllä ihan rakastunut näihin! Mahtava äänenlaatu, mukavat päällä ja vielä kivan näköisetkin. Nää oli kyllä tosi hyvät pitkien lentojen aikana. 

french_manicure


Geelikynnet
Kävin Hongkongissa hankkimassa itselleni geelikynnet ranskalaisella manikyyrillä. Ei ollut mitään halpaa lystiä, mutta voi että miten paljon voin tykätä kynsistä! Saa nähdä kauanko nämä kestää, mutta  mulle sanottiin noin 2-4 viikkoa. Omasta mielestäni nämä ovat tosi ihanat! 

Mitä teidän helmikuun suosikkeihin kuuluu? 

6 kommenttia

  1. Voi eii, harmi juttu toi sun objektiivi... Yks päivä mäkin tiputin mun laukun oikeen kunnon kolinalla alas yhestä paikasta ja pelästyin niin paljon, et noni sinne meni kamera, mut onneks kaikki oli sit kuitenkin ihan ehjänä ♥
    Ihana toi eka kuva!!

    http://plan-cee.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en taida olla ainut, jonka kamera tai objektiivi välillä vähän kärsii... Mutta tosi harmi kyllä, ne kun ovat kuitenkin niin kalliita! Harmi kun tällasta sattuu :( Voi kiitos, itsekkin tykkään. Kyseessä on näkymä hotellihuoneen ikkunasta! :)

      Poista
  2. Noi kynnet on kyllä ihanat!! Ja hitsi toi objektiivi, en osaa kyllä yhtään auttaa :/ Toivottavasti saat sen kuitenkin fixattuu!

    http://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kiia, mäkin oon ihan rakastunut niihin! :) No niin, kyllä harmittaa, muttei voi mitään... Yritän saada sen fixattuu!

      Poista
  3. Ihanasti toteutettu kuukauden suosikit!! :)

    VastaaPoista